donderdag 22 juni 2017

Rugzak met naam

Kinder rugzak met naam , verkrijgbaar in diverse kleuren! Rugzak met naam bedrukt. Je eigen rugzak met naam of tekst bedrukt. Verkrijgbaar in kleuren en is waterafstotend. Ook leuk met een mepal broodtrommel of drinkbeker.


Deze hippe rugzak met een inhoud van liter is uiterst geschikt als rugzak voor de kleuterklas en zelfs voor de eerste lagere schooljaren.

Deze rugzak is leverbaar in verschillende trendy kleuren! Keuze uit verschillende kleuren tas en lettertypes. Geschikt voor alle leeftijden schoolgaande kinderen.


Op zoek naar rugzak met naam of een plek om je tassen te bedrukken? Wij zijn specialist in het bedrukken van rugzakken en tassen. Vanaf stuk en top kwaliteit!


Uw adres voor een rugzak , tas, sweater, knuffel of handdoek bedrukt met naam en afbeelding. Leuk als kado, handig voor school en sport. Laat hier de leukste rugzak bedrukken met naam en foto.

Een rugzak die niemand anders heeft! Kies uit vele ontwerpen. Voor de iets oudere kinderen hebben we een grotere kinderrugzak met naam ontworpen. De afmetingen zijn 37x26xcm. In deze rugzak past A4-formaat, maar er past in dit formaat geen . Doordat de rugtas op ieder moment gebruikt kan worden is dit een zeer gewaardeerd geschenk.


U kunt de relatiegeschenk rugzak bedrukken met uw eigen logo voor het vergroten van uw naamsbekendheid. Maar u kunt ook rugzakjes met naam of tekst bedrukken om aandacht te verkrijgen voor een speciale actie. Nooit meer een rugzak kwijt! Al eens gedacht aan een prachtige rugzak met naam ? Dit kan ontzettend leuk zijn voor verjaardagen, als kraamcadeau ( bijvoorbeeld voor in het kraampakket met allemaal leuke cadeautjes) maar ook als promotioneel artikel!


Bekijk hieronder alle rugzakken welke voorzien kunnen worden van . Wilt u rugzakken bedrukken? Bij EuroGifts vindt u tal van gepersonaliseerde rugzakken. Laat een rugzak voor uw schoolgaand kind met naam borduren.


Nu ook gymtassen van Sol's. De rugzakken hebben we in diverse smaken. Glitter rugzak met naam.

Mooie rugzak met naam in zilver of zwart glitter. De levertijd is 3-werkdagen. Iemand die me kan aanraden waar ik een persoonlijke tas met naam voor mijn zoon kan bestellen? Hij zit in groep (en is een ukkepukje), maar een klein rugzakje is te klein voor hem. Hij moet namelijk broodbakjes, bekers, theedoek, brilkoker en een reservebroek en -onderbroek in . Royal blue , rood , wit , groen.


Laat je kind het nieuwe schooljaar beginnen met een hippe rugzak met naam van FreezeDesign.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts