maandag 26 juni 2017

Feestzaal huren hillegom

Zaal huren in Hillegom ? Villa Flora biedt volop mogelijkheden voor uw vergaderingen, feestavonden en recepties. Wij hebben de mogelijkheden voor zowel . Flora’s Karaoke Feest wo mei Ondernemersborrel Hotel Villa Flora, Hillegom. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een. Uit de vele feestzalen in Hillegom hebben wij de mooiste en de beste voor u op. Het is mogelijk om Club Stalker af te huren voor verschillende doeleinden.


Vanaf personen is het mogelijk om de feestzaal af te huren i. Uitermate geschikt voor. Het Alternatief beschikt over diverse flexibele ruimtes die zowel alleenstaand of in combinatie afgehuurd kunnen worden voor feesten, . Een zaal huren in Zuid Holland doe je bij Paintball Hillegom. Voor alle feestavonden wordt geen zaalhuur berekend.


Verhuur van kantine, zaal en veld. Bij SDO is het mogelijk de kantine, het vel de zaal en de vergaderruimte te huren. Verenigingsruimte te huur. Stationsweg Hillegom. Zo groot als een gemiddelde gymzaal, hoog, goed verlicht en ruim van.


De zaal kent eindeloos veel toepassingen en kan eenvoudig bij de kantine. De grote zaal wordt verhuurd voor een vast bedrag van € (uur). Voor huur van de kleine ruimte neemt u contact op met de voorzitter, Annemiek . Weersverwachting Hillegom.


De Zuilen heeft op het landgoed diverse ruimtes voor zaalhuur en is daarmee de ideale locatie voor het huren van een zaal voor elke gebeurtenis. Speeltuin Weerestein Hillegom on LinkedIn. De zalen zijn per uur, per dag en eventueel structureel te huur , inclusief personeel op locatie.


De invulling wordt geheel naar uw wens gerealiseerd. Dat kan voor exposities of vergaderingen, mits er een culturele noodzaak is. Feestlocatie verhuur en zaalverhuur voor uw feestje, party, receptie,.


In opdracht van de gemeente Hillegom beheert Sportfondsen Hillegom B. De ruime zaal is te huur door zowel particulieren als clubs. Zoek op deze trefwoorden. Ontbrekend: hillegom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts