dinsdag 27 juni 2017

Zwangerschapscursus capelle aan den ijssel

Vanuit Rotterdam Alexander, Ommoor Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel bedraagt de rijtijd met de auto maximaal minuten. Gratis parkeergelegenheid. Informatie over de bevalling in aparte bijeenkomsten. Op een zwangerschapscursus krijg je praktische informatie over je zwangerschap en leer je bepaalde technieken die je kunnen helpen bij de bevalling.


Je krijgt onder andere voorlichting over de bevalling, over borstvoeding en over het contact met je baby.

Bovendien krijg je bewegings-, houdings- en ontspanningstips . Binnen ons gebied zijn er meerdere cursussen die je voorbereiden op de bevalling en de periode erna. Ook kunnen deze cursussen een verlichting bieden van eventuele zwangerschaps-kwaaltjes. De verschillende cursussen binnen de regio zijn: . Tijdens de zwangerschap kun je kiezen uit veel verschillende cursussen.


Het is natuurlijk niet verplicht een zwangerschapscursus te volgen, maar kan fijn zijn omdat het veel informatie geeft over je zwangerschap en je voorbereidt op de bevalling. Tijdstip en locatie, ofwel wanneer en waar zijn de lessen: Elke maandagavond van 19.

De partnerlessen vinden plaats op ditzelfde tijdstip. Onder het kopje voorlichting kun je alle avonden vinden, die gegeven worden in het Ijssellandziekenhuis en Groene Hart Ziekenhuis. Voorwaarden Graag tot ziens bij één van onze zwangerschapscursussen ! Ben je zwanger, maar niet in de gelegenheid om deel te nemen aan één van de groepscursussen?


En heb je wel behoefte aan begeleiding rondom de bevalling ? Dan is individuele zwangerschapscoaching misschien iets voor jou. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wegens werk geen tijd kunt of wilt vrijmaken voor een . Ter ondersteuning van de praktisch georiënteerde lessen, wordt op een duidelijke manier ook het theoretische aspect van bewust zwanger zijn en bevallen voldoende belicht d. De specifieke training tijdens de zwangerschapsgym zorgt . Deze echo vindt plaats bij echocentrum Bovenmaas Prenataal in Capelle aan den IJssel of in het IJssellandziekenhuis. Deze echo heeft als doel het beoordelen van de groei van je kindje en het opsporen van zichtbare aangeboren afwijkingen. Het onderzoek richt zich vooral op afwijkingen aan de wervelkolom, schedel . Informeer ZELF bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.


Zo blijft u tijdens, maar ook na uw zwangerschap lekker fit! Zwangerfit Capelle aan den IJssel. We bieden hulp bij alle keuzes die je vanaf het begin moet maken, zodat je je met zelfvertrouwen voorbereidt op je bevalling en het moederschap.

Een zwangerschapscursus geeft een goede voorbereiding op de bevalling, en natuurlijk is er ook aandacht voor de zwangerschap zelf en de eerste periode met je kindje. De ervaren docenten van Careyn Keuzepakket geven informatie over allerhande onderwerpen en de cursus richt zich ook op bewegen en fit blijven. Sophie Bos is doula en geboortefotografe ( Capelle aan de IJssel ). Inge Privee geeft therapeutische watersessies in het Centre du Lac in Pijnacker: diep ontspannend en versterkt bewustwording binnenin jezelf. Bij de Womanhood Studio in Delft kun je terecht voor oa privé zwangerschapscursus , een doula, pilates, . Zijn jullie op zoek naar een zwangerschapscursus die het beste bij je past?


De cursus Samen Bevallen biedt de mogelijkheid om jullie samen voor te bereiden op de geboorte van jullie kind. Even tijd voor jeZELF, simpel soepel blijven, met beide benen op de grond. In de tuinkamer van ons huis, in een ontspannen sfeer.


Kleine groepjes van maximaal personen. Veel persoonlijke aandacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts