vrijdag 16 juni 2017

Sphinx 300 wastafel 50

Bekijk ook de andere producten van SPHINX. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Correct en snel geleverd. Gedegen technische ondersteuning.


Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Gratis verzending, dagen retourrecht en een gemiddelde beoordeling van 9. Geschikt voor zuil: Nee. Aantal kraangaten (A):, 1. Plaats kraangat: Midden. De vormgeving is helder en de serie omvat alles wat u van een badkamer wilt.


Sierlijke sterke lijnen zonder overbodige d. De wastafel is voorzien van een overloop die er zorgt dat het water niet over de rand van de wastafel loopt als je de kraa. Afbeelding kan afwijken van het product. Koop nog voordeliger bij Excellence Badkamers B. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Elementaire functies en puur comfort zijn doeltreffend gevat in duidelijke vormgeving. Een oase van rust en ruimte is de oogst. Overloop 50x38cm wit5x 3mmoptioneel leverbaar met of zonder kraangat en overloopook . Optioneel leverbaar met of zonder kraangat en overloopOok . Sphinx 3wastafel 90cm met kraangaten wit. Levertijd: bestel artikel. Sanitair in de meest uiteenlopende kleuren, modellen, maten en collecties.


Plieger designbekersifon rond m. Naast het breed assortiment keramische wastafels , closets en fonteinen van. Prijzen zijn exclusief btw. Meld u aan om onze prijzen te zien! Lees hier meer over de voordelen door klant te worden van Vihamij.


Dit betreft een showroommodel. Deze veiling wordt uitgevoerd door:. Te koop voor slechts €87. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Wastafel pergamon 45x34cm ( Laufen) (184), € ,0 1. Sph 3arco wst (zonder kraangat)(78), Sph 3arco wst (zonder kraangat)( 78) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts