vrijdag 23 juni 2017

Plinten bevestigen

Plinten zorgen voor een leuke toets in je interieur. Met een verstekzaag en wat houtlijm klaar je deze. Ewoud toont je dat het echt niet waar is! Met het kliksysteem is het.


Voor parket, vinyl en houten vloeren kan je werken met houten plinten. Bovendien heb je de keuze tussen .

Voor de hoeken moet je je kopje erbij houden. Maar al bij al is plinten plaatsen een eenvoudige klus. Zeker met dit stappenplan.


Meet voordat u gaat bestellen de ruimte tussen de muur en de vloer op. MDF plinten zijn in veel verschillende diktes verkrijgbaar. Zorg ervoor dat de plint de ruimte tussen de muur en de vloer overlapt.


Jammer eigenlijk, want plinten kunnen een kamer net dat beetje extra geven. Om je te helpen met deze (misschien wel laatste) klus hebben wij een handig stappenplan (met boodschappenlijst) gemaakt! De muren zijn ook al behangen.

Het leek me het gemakkelijkste om de plinten tegen de muur te lijmen. Kan ik dan best een stuk van het behang wegsnijden zodat de plinten op de muur zelf worden . Nagenoeg al onze plinten kun je bevestigen met speciale bevestigingssystemen. Zo zijn er geen zichtbare schroeven of spijkers. De lengtes van de diverse plinten kan variëren, dit heeft te maken met de opbouw van het materiaal van de plint.


Allerlei plinten , hoekstukken en eindstukken vind je in ons assortiment! Hiermee kunt u gemakkelijk en snel de plinten bevestigen en uw interieur afwerken. VERKOOPEENHEID CLIPS VOOR BEVESTIGING . Bereid je dan goed voor met Tec voor een smetteloos resultaat. Lees hier stap voor stap hoe je plinten monteren het best aanpakt.


Indien je zelf plinten wilt gaan plaatsen zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Hier geven we je een aantal nuttige tips om zelf plinten te plaatsen. Vooral de volgorde is belangrijk.


Je kunt het beste de plinten eerst in de grondverf . Bent u van plan om uw plinten te bevestigen met schroeven? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar voor het beste advies! Bij vloeren horen ook plinten. De plinten van mooieplinten.


Alle plinten zijn makkelijk te plaatsen.

De witte hoge plinten zijn zelfs te plaatsen met speciale plintenclips. Daarmee is het door de plinten heen schroeven voor bevestiging aan de muur verleden tijd. U plaatst de plintenclips op de muur en klikt hier de plint op. Een handige en strakke manier voor bevestigen van plinten.


In dit artikel vind je een handige beschrijving van de verschillende methodes om plinten te monteren , inclusief overzicht van de belangrijkste voor- en nadelen van de methodes. Door deze in de zelfde kleur als je laminaat te kiezen verleng je als het ware je vloer en lijkt de kamer groter. Bijkomend voordeel is dat je snoeren en kabels makkelijk en netjes weg kunt werken achter deze plinten. Het bevestigen van de hoge plinten kan door middel van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts