donderdag 22 juni 2017

Partytent verhuur delft

Partytent huren in Delft ? Vanaf 5- Huur in partytent incl. Huur alles voor je feest, ook dit weekend zijn we weer geopend! Afhalen in Den Haag of voordelig laten bezorgen in Delft.


Rinico Tentenverhuur is verhuurbedrijf in de buurt van Delft , dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de verhuur van pagode tenten, alu-frame partytenten en alu-hallen in alle afmetingen voor elke gelegenheid.

Of het nu gaat om een tent voor de zakelijke of particuliere markt, of tenten voor een privé feest, . Organiseert u een feest in uw eigen tuin of samen met de buurt? Maak het uzelf gemakkelijk en huur eenvoudig alle benodigde spullen voor een goed feest! Van partytent tot complete attracties.


Wij regelen het graag voor u. Neem nu direct telefonisch . Gesloten van 12: – 13:uur. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Raadpleeg onze handleidingen. Dan kunt u bij ons terecht voor. Kies voor een geslaags feest of evenement uit alles voor uw tafelaankleding, de laatste apparatuur, vriezers of koelkasten, springkussens, partytenten , buffet attributen en decoratie.


U kunt uw bestelling uiteraard ook gewoon bij ons . Wij beschikken over tenten van verschillende soorten maten. Verhuur in omgeving Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Uitgeest. Alle rechten voorbehouden. Een feestent huren in regio Rotterdam? Deze mooie partytent huren doet u bij handig verhuur.


De partytent is bij meter en ideaal voor feesten en andere evenementen. De tent is makkelijk op te zetten en de wanden kunnen allemaal dicht. Tevens partytent verhuur Venlo, partytent verhuur Arcen, partytent verhuur Belfel partytent verhuur Blerick, partytent verhuur Boeken partytent verhuur. Boxmeer, partytent huren Breda, partytent huren Brunssum, partytent huren Budel, partytent huren Cuijk, partytent huren Delft , partytent huren Den . Hagel, wind en regen kunnen uw feest goed verpesten. Gelukkig is er een oplossing: huur een partytent.


Wij bieden u partytenten in verschillende soorten en maten en in meerdere prijsklassen. Professionele partytenten te huur , wind en regenbestendig , interessant geprijst en zeer gemakkelijk en snel op te zetten d.

Mede dankzij deze mooie tenten, vuurtafel ( echt een gezellige aanrader), eigenlijk het complete plaatje en zeker NIET koud gehad en dat in maart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts