dinsdag 27 december 2016

Electrolux wasmachine problemen

Electrolux Wasmachine foutcodes. Dan vindt u hier informatie wat de foutmelding betekent en wat de oorzaak is. Soms is het probleem simpel op te lossen en voorkomt u zo een ernstiger defect.


In andere gevallen doet u er verstandig aan een ervaren . Een kapotte wasmachine is heel vervelend. Gelukkig kun je een aantal problemen zelf oplossen en heb je niet altijd een monteur of nieuwe wasmachine nodig. Wij bespreken een aantal probleem met je wasmachine en de oplossing voor het probleem. Meest voorkomende problemen bij wasmachines. Fijn, het is weer wasdag, tijd om die stapels was weg te werken.


Maar net als je je eerste was erin hebt gegooi doet je wasmachine helemaal niets meer. Voordat je een dure monteur laat komen kun . Hier sinds kort hetzelfde probleem. Tot nu toe gaat het deurtje wel weer open als er nog een extra programma achteraan wordt gedraaid (soms 2) maar dat is uiteraard geen structurele oplossing. ProbleeDe wasmachine krijgt niet vlot genoeg voldoende water binnen om te wassen. Hoe kan ik dit oplossen?


Draai de kraan volledig open. Controleer of er een verstopping of knik in de aanvoerkabel zit. Vervang indien nodig de slang. De storingscode die op uw.


Lukt het niet om aan de oorzaak van de foutmelding van uw wasmachine op te sporen of te verhelpen? Wat betekent de foutcode op mijn wasmachine ? Maak een afspraak met één van onze techniekers om te ontdekken hoe we dit kunnen oplossen. Het boeken van een herstelling is. Vind hulp bij de installatie en de opstart van uw toestel, maar ook makkelijke oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Of leer simpelweg hoe u zorg . CWatertoevoer problemen.


CNiveau meting niet goed. CB veiligheids niveau bereikt. CC: Ptc voor mosfet kortgesloten. Er lekt water aan de onderkant van de wasmachine , wat kan ik doen? De fix is geldig voor de.


Centrifugeren is een proces waarbij de trommel van de wasmachine heel snel ronddraait. Het water in het wasgoed wordt er op deze manier uitgedrukt. Dit is handig want je kleding komt droger uit het apparaat. Helaas is het ook een veelvoorkomend probleem dat een wasmachine niet meer centrifugeert.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. E1 Te weinig water in wasautomaat, Kraan . C2: Water wordt niet afgevoerd ( pompfout). C1: Geen of onvoldoende watertoevoer. C3: Water in de lekbak van apparaat.


C5: Motortemparatuurbeveiling geactiveerd. C7: Geen of onvoldoende verwarming. C8: Ntc-voeler kortgesloten. C9: Geen tachosignaal van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts