donderdag 29 december 2016

Liebherr koelvriescombinatie cu 281120

Met veel handige voordelen: LED verlichting, een half deelbare . Onze keuze voor een energiezuinige koel-vriescombinatie. Bekijk alle specificaties. De meeste shoppers kiezen. Het koelgedeelte heeft . Liebherr technologia GlassLine.


In zijn 1centimeter hoge behuizing gaat een netto koel- en vriesruimte van . SmartFrost staat voor minder rijpvorming op de producten, sneller ontdooien . Ontdek deze Koelkasten in onze webshop. Kastontwerp, Vrijstaand. Kleur van het product, Wit. Deurscharnieren, Rechts. Draairichting deur verwisselbaar, Ja.


Wegens verhuizing gaat deze nette liebherr koelkast er uit. Hij is iets meer dan een jaar ou en heeft . Is dit echt het beste product? Heeft het onze testen met succes doorstaan?


Totale nettocapaciteit: 2l. Klimaatklasse: SN-ST, Geluidsniveau: dB. Garantie, jaar garantie. Verbruik, 1kWh per jaar. Dat het niet moeilijk is om wat te morsen in de koelkast weten we allemaal.


Maar dat het schoonmaken ervan met de HG koelkastreiniger minstens zo gemakkelijk is, dat is nieuw. Want met de sneldrogende sprayreiniger is dat klusje zo gepiept. En je koelkast gaat er nog lekker fris van ruiken ook. Zorg voor een duidelijke.


Hoogte 16Totaal 2cmCapacité koude deel LitresSystème StatiqueSystème koude koelkast met vriesvak Form. Circuits aparte koeling .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts