maandag 19 december 2016

De soete suikerbol hillegom

Toplocatie voor feesten en partijen! Bij pannenkoekenhuis de Soete Suikerbol eet je méér dan alleen pannenkoeken. Bekijk hier onze uitgebreide menukaart. De Soete Suikerbol Hillegom , Hillegom.


Kookworkshop Jongerenwerk Hillegom in samenwerking met de Soete Suikerbol Hillegom.

Zestig procent van onze gasten bestelt geen pannenkoek meer,” zeggen eigenaar Bas Link en zijn rechterhand Bas Geurts. Lees eerst de uitgebreide beoordelingen en meer op BonChef. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt.


Restaurant de Soete Suikerbol is gevestigd in het oude postkantoor van Hillegom die in de afgelopen jaren geheel gerenoveerd is. Middenin de gezellige bollenstreek een stukje authentiek en oer- Hollandse gastvrijheid. Zoveel meer dan pannenkoeken. Keukenhof, Lisse, Zuid Holland.


Een klein restaurant gevestigd in het voormalige postkantoor van Hillegom.

Je zou denken, dat is een pannenkoekenhuis. Je kunt er inderdaad heerlijke pannenkoeken eten. We keken onze ogen uit op de menukaart die overigens . SAVE UP TO OFF hotels near Restaurants and Cafes in Hillegom.


Welkom bij de Soete Suikerbol Hillegom. Een van de gezelligste dorpen uit de bollenstreek. Het zal u direct opvallen dat onze slogan niet voor niets “méér dan pannenkoeken” is.


Ons jonge en hechte team zet zich elke . Van woensdag tot en met zondag openen we hier gastvrij onze deuren voor iedereen die voor een betaalbare prijs wil genieten van gastvrijheid en kwaliteit. Dit restaurant in de oude postkantoor van Hillegom heeft een menukaart met meer dan pannenkoeken! Deze horeca gelegenheid is beoordeeld op Iens, EetNu en DiningCity met in totaal reviews. Andere plekken in de omgeving. Wij zijn u op diverse gebieden graag van dienst, zoals een leuke lunch . Gesloten dinsdag - 12:tot 21:woensdag - 12:tot 21:donderdag - 12:tot 21:vrijdag - 12:tot 21:zaterdag - 12:tot 21:zondag - 17:tot 21:00.


Fotogallerij Alle afbeeldingen (1) . Voor het pannenkoekenrestaurant uit Hillegom werden wij gevraagd mee te denken in de nieuwe uitingen. Het zelf opmaken in Word werd vervangen door een professionelere aanpak en zo kwam er niet alleen een gerestyled logo, maar ook een nieuwe menukaart.

TAG - LIKE - DEEL - ACTIE - TAG - LIKE - DEEL - ACTIE - vandaag bevestigd gekregen dat vrijdag de 18e tijdens diner across the street en zaterdag de 19e tijdens de kerstmarkt een akoestisch kerst trio jazzy kerstliedjes ten . Aan de buitenkant een monumentaal pan vanbinnen modern en toch huiselijk. Met de aankleding van het restaurant is geprobeerd recht te doen aan de oorspronkelijke bestemming van het pan bijvoorbeeld door gordijnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts