woensdag 28 december 2016

Tekenlessen leiden

Er is een groot aanbod van teken- en schildercursussen in Leiden en de regio. Door op de afbeelding te klikken gaat u naar de website van de aanbieder. Pieterskerkgracht 9b, Leiden. Cleveringaplaats Leiden.


Tekenen en schilderen (basiscursus). Voor deze cursus heb je geen ervaring nodig, wel een dosis enthousiasme.

Inhoud In de cursus gaan we aan de hand van beeldelementen als lijn, vorm, toon, compositie en kleur leren spelenderwijs een tekening of . Tekenles en schilderles in Leiden op de Leidsche Academie onder leiding van Rudolf Smeets. Dé tekenles wordt gegeven aan Haagwegin LEIDEN. Je leert op een snelle en zeer doelt. In de schildercursussen kan worden gewerkt met diverse materialen, zoals acrylverf en olieverf.


Heb je altijd al willen leren tekenen en schilderen, maar is het er nog niet van gekomen? Ben je al jaren fanatiek. Kinderatelier, tekenen , schilderen kinderkunst 8-jaar.

Startdatufebruari. Sommige cursussen richten zich op één kunstdiscipline zoals schilderen of boetseren, digitale beeldbewerking, tekenen , fotograferen, grafiek, portret of model. Hans Bonte geeft schildercursus in zijn atelier in Leiden. Dit is op donderdagmiddag na 15. Mamré, Kloksteeg 25A in Leiden.


Steeds geldt een minimum van vier en een . In deze cursus gaat het niet om het technisch leren tekenen en schilderen, maar om kinderen plezier te laten beleven aan het creatief bezig zijn en het stimuleren van het creatieve proces. In het kinderatelier van Boerderij Nooitgedagt in Voorschoten. In mijn lessen laat ik me onder andere leiden door de leermethode van Betty Edwards.


Hetgeen mij aanspreekt in haar manier van lesgeven is dat iedereen kan leren tekenen of schilderen. Mijn cursussen zijn dan ook gericht op persoonlijke ontwikkeling van zowel tekenaars als schilders. WIL JE LEREN TEKENEN EN SCHILDEREN? Er wordt met iedere cursist een . DAN IS DE VRIJE ACADEMIE LEIDEN PERFECT VOOR JOU!


In deze cursus leer je stap voor stap de technieken die nodig zijn voor het maken van je eigen tekening of schilderij in olie- of acrylverf. Vorm, kleur en compositie komen allemaal aan bod tijdens de cursus die . Deze unieke Art class combineert kunst uit de twee mooiste musea van Leiden. Je laat je fascineren door koninginnen in Museum Volkenkunde en door de tentoonstelling Koninginnen van de Nijl in Rijksmuseum van Oudheden.

In deze Art class kijk je naar beelden uit oude tijden en nieuwe . Inmiddels heeft hij jaren . Marja Keijzer,kinder tekenen,kinder tekenen,kinder tekenles,kinderen leren tekenen, Marja Keijzer HBO De tekenacademie. LEIDEN – Iedereen kan tekenen ! Amsterdam Meld je aan bij: Marja Keijzer. Daarvan is de organisatie van The Big Draw overtuigd.


Het tekenfestival strijkt op september neer in het RMO en de Hortus Botanicus. Tijdens The Big Draw kan jong en oud en alles daar tussenin naar hartenlust tekenen en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts