donderdag 15 december 2016

Buitenkeuken met spoelbak en koelkast

Buitenkeuken kleurstof met gestorte spoelbak en betonnen legplanken. Daar langs een rvs koelkast met glazen deur en eiken opberg kast. Luxe buitenkeuken inclusief Steel Barbecue, vaatwasser, koelkast , Quooker en een afvalscheidingsysteem. De keuken is afgewerkt met een granieten blad en spoelbak.


Kies ook voor een luxe buitenkeuken die. Klaar om de zomerse avonden te trotseren.

WOODen andere inspirerende plaatjes op Welke. Onze Steigerhouten buitenkeuken model “helsinki” is een mooi robuuste uitvoering die verkrijgbaar is in diverse maten en uitvoeringen. Bijvoorbeeld met BBQ,stenen werkbla bestek lades enzovoort. Al uw wensen kunnen wij maken zodat u lekker buiten kan genieten van uw keuken en uw zelf gemaakte eten.


Alleen een gasfornuis in je nieuwe tuin keuken? Of ook een Quooker heet waterkraan, meer kastruimte, een koelkast en een wijnrek? Onze buitenkeukens zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten als Lariks, Eiken, Douglas en Western Red Ceder. De snijbladen maken we precies op maat uit beton, . Module H met inbouwkoelkast , Module C met rvs inbouwlades, Module B met granieten wasbak inclusief kraan, Module F, Module A compleet met RVS .

Wil je meer informatie over deze BUITENkeuken. Bezoek dan virtueel onze showroom. Opmerking: Plaats de buitenkeuken altijd op een stabiele ondergrond met bijgeleverde stabiliteitsverzekeringsbouten. Vermijd de plaatsing van . Tijdens het ontwerpen ziet u direct wat de kosten zijn van de door u ontworpen buitenkeuken , zodat u weet waar u aan toe bent. Een ingebouwde spoelbak , koelkast of verlichting in uw . Trendhout beschikt over een uitgebreid assortiment aan houten buitenkeukens.


De diverse losse modules maken het mogelijk om uw buitenkeuken naar eigen wens te ontwerpen. Accessoires maken uw buitenkeuken af, zoals een granieten wasbak, een koelkast of rieten manden als decoratie. De twee compartimenten aan de zijkant zijn speciaal ontworpen voor de gastank en als opbergruimte. De modules zijn voorzien . Vier stevige wielen zorgen er voor dat deze unit ook in de moeilijkste . Dubbele inbouw spoelbak (roestvrij staal) merk Franke in zeer goede staat.


Prachtige koelkast te koop van de jaren merk Frigidaire van general motors zeer mooie patina zo vind je er geen twee v. Als laatste element voeg je nog een koelkast toe zodat de verfrissingen goed koud zijn en jouw buitenkeuken is compleet. Om jouw buitenkeuken echt praktisch te maken, voorzie je best ook een spoelbak. Maak uw tuin compleet met een buitenkeuken ! Onderkast met spoelbak 60cm breed.


Buiten koken met de sfeer en het comfort van een luxe “binnenkeuken”.

Met de exclusieve teakhouten modules van Boretti kan een complete buitenkeuken naar wens ontworpen èn ingericht worden. In de apparatuurmodules kunt u naast een koelkast ook diverse andere apparaten . Deze keuken is uitgevoerd met apparatuur van Boretti, zoals een spoelkraan, een koelkast , een vaatwasser een warmwaterboiler een open onderkast en een dubbelle kast met legplank. Bekijk de designcollectie van gothlitdata.


WOODontwierp en bouwde deze buitenkeuken als kookeiland. De koelkast , Boretti bbq en spoelbak maken de buitenkeuken compleet en luxe. Kortom een geweldige outdoor kitchen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts