maandag 12 december 2016

Badkamer hoofddorp

Baderie Leen maakt deel uit van Leen Installatiebedrijf. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw badkamer of toilet, maar ook voor uw cv- ketel, gashaar allerhande loodgieterswerkzaamheden en verkoop van installatiematerialen. Het grote voordeel hiervan is dat u alles onder één dak kunt.


Welkom bij Brugman Hoofddorp. Dé keuken showroom voor Hoofddorp en omstreken is bijzonder genoeg ook hét adres voor uw nieuwe badkamer. Laat u in onze showroom, van maar liefst 1.

Om een keuken of badkamer compleet te maken ontdek bij . Eveleens heeft deze prachtige, stijlvolle badkamer ontworpen en geinstalleerd bij een familie in Hoofddorp. Deze stijlvolle en praktisch ingerichte badkamer is geheel compleet met ba douche, wastafelmeubel en toilet. De combinatie van grijs en witte tegel geeft de badkamer een ruimtelijk gevoel . Op zoek naar badkamerspecialisten in Hoofddorp ? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.


Uw badkamer in Hoofddorp renoveren of vernieuwen?

De badkamerspecialist helpt u met grote en kleine klussen. Van een complete installatie tot een kleine reparatie. Voor al uw sanitair, scherpe prijzen! Wilt u uw badkamer in Hoofddorp renoveren?


Of wilt u nieuwe badkamermeubels laten plaatsen? De meest volledige site met ruim 66. Uiteraard zorgen wij daarbij altijd voor een duidelijke offerte.


Neemt u eens een kijkje op onze projecten-pagina. Terug naar alle projecten. CN Montage staat voor u klaar voor badkamer montage, renovatie of een badkamer op maat.


Vrijwel alles wat we doen bij Kvik Cruquius - Hoofddorp weerspiegelt deze gepassioneerde interesse in de keuken. Badkamer en toilet Hoofddorp. Graag tot ziens in onze winkel! Specialisten in het ontwerpen en bouwen van badkamers.


Wij geven om uw keuken ! In onze showroom vindt u naast ons eigen huismerk alle toonaangevende merken. Op onze website geven wij u vast een voorproefje. Haal gratis bij ons het 1pagina tellende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts