maandag 19 december 2016

Warmtepomp scroll compressor

De scroll - compressor is een type compressor dat kan worden gebruikt in een warmtepomp of airco. De compressor bestaat uit een complex gevormde . Toerengeregelde twin-rotary compressor. De Enerso Brine-Water warmtepomp met Twee Scroll compressoren maakt gebruik van energie-opslag in de grond.


Ook ideaal bij grote warm tapwater vraag. Spring naar Scroll - compressor - Hoge efficiëntie met Compliant Scroll - compressor.

Bepalend voor de efficiëntie van een warmtepomp is het verdichtingsproces. Viessmann gebruikt hiervoor een Compliant Scroll - compressor. Deze compressor wordt gekenmerkt door een stille, trillingsarme, onderhoudsvrije . Op die manier zal de temperatuur toenemen, wat er dan weer voor zorgt dat in de warmtepomp damp opgeslagen zit met warmte van een hoge temperatuur. De druk moet verhoogd worden van bar naar bar en daarvoor gebruikt men meestal een Scroll - compressor. De Scroll - compressor heeft een aantal belangrijke . Moderne en duurzame warmtepomp scroll compressor.


Energiebalans control unit met buitensensor en grafische weergave van het omgevingsrendement. Elektrische bijverwarming (back-up) beschikbaar in kW.

Uiterst korte montagetijd dankzij compacte structuur. Maar ik ondervind dat als puntje bij paaltje komt je nog het minste problemen hebt met een zuigercompressor tov een scroll of een schroefcompressor. Ik spreek hier wel niet enkel over toepassing bij een WP. De unit wordt gestuurd door een microprocessor-regeling die alle functies en beveiligingen beheert. Het frame van het toestel is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal gelakt met een polyester laag tegen alle weersomstandigheden.


HOGE TEMPERATUUR WARMTEPOMP. Hoogefficiënte invertergestuurde. Flash Injection-circuit. LEV – elektronische expansieklep.


Meestal is de compressor een scroll -, zuiger- of roterende compressor , met of zonder extra frequentieregeling. Het maximum rendement van deze compressoren met . COMPRESSIEWARMTEPOMP : ELEKTROMOTOR. Lage vermogens: Scroll - compressoren (- 3kW) meest gebruikt. Compressor met elektromotor. N Elektronische snelheidsvariatie - . De watergekoelde warmtepompen zijn uitgevoerd met hermetische compressoren rotor of scroll.


Deze serie is beschikbaar met: een koelcircuit en een compressor (omkeren cyclus van het koelmiddel), met een koelcircuit met tandem compressoren. Koelcapaciteit: - kW. Verwarmingscapaciteit: - kW .

Verkrijgbaar als standaard en high efficiency. Warmtepomp uitvoering: gelijktijdig verwarmen of koelen. Voorzien van unieke Samsung tweetraps inverter scroll compressoren. Zeer hoge verwarmingsprestaties.


Eurovent gecertificeerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts