maandag 19 december 2016

Reanimatiecursus gratis

In een reanimatiecursus leer je reanimeren en een AED bedienen. Je weet daarna hoe je moet handelen bij een hartstilstand. Meld je aan voor een reanimatiecursus in jouw buurt.


Reanimatiepartners van de Hartstichting verzorgen reanimatiecursussen in het hele land. Je krijgt les van een erkend instructeur van de .

Vrijwilligers die nog geen cursus hebben gevolgd of cursisten die een herhalingsles dienen te volgen kunnen zich hier inschrijven voor een reanimatie cursus. Kijk in het overzicht voor een cursus in jou gemeente en gebruik het formulier onderaan deze pagina om je aan . De Hartstichting organiseert in de komende maanden op locaties gratis reanimatiecursussen. Na afloop wordt u burgerhulpverlener. U krijgt dan een oproep bij een hartstilstand in uw buurt. Meld u nu aan voor een gratis cursus en red levens!


Dat is ook de reden dat we rondom ons tien jarig bestaan de gratis reanimatiecursussen aanbieden. Dertig borstcompressies, twee keer beademen.

Hoe meer mensen dat kunnen, hoe beter. Het is de gouden regel bij reanimeren. Daarom bood de Hartstichting zaterdag een gratis reanimatiecursus aan in het stadion van ADO Den Haag.


Duizend mensen kwamen daarop af en registreerden zich als . Gratis reanimatiecursus voor hele wijk. Rotterdam- Prins Alexander krijgen een gratis reanimatiecursus. Dat is het idee van het wijkbestuur in het oostelijk stadsdeel, dat komende weken verder wordt uitgewerkt. Leer levens redden tijdens een gratis reanimatiecursus. In de cursus leer je een hartstilstand herkennen, reanimeren en een AED gebruiken.


Marian Dekkers leidt al jaren mensen in het noorden van Friesland op in reanimatie en AED-gebruik. Als opleider zet ze zich dit jaar extra in om zoveel mogelijk Oude Bildtzijlers het reanimeren aan te leren en ze aan te laten melden bij het oproepsysteem van HartslagNu. Een tweede AED in de Graswinkel! Waarom leren reanimeren? Een leven redden kun je leren.


En wel op dinsdag november in De Kuip. Die dag organiseert de Hartstichting een gratis reanimatiecursus in het mooiste stadion van Nederland.

Deelnemers aan de cursus kunnen zich direct aanmelden als burgerhulpverlener . Daarom organiseert de stichting zaterdag juni een gratis cursus reanimeren in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag. We leren de deelnemers wat ze moeten doen als iemand een hartstilstand krijgt”, vertelde Harry van der . Je kunt mensen hun leven daarmee redden. O wacht dat willen ze niet in Den Haag. Zijn al te veel ouderen volgens hun. Maar serieus ik heb het altijd willen leren . Weet jij wat je moet doen als iemand een hart- of ademhalingsstilstand krijgt?


Je leert reanimeren en een automatische externe defibrillator (AED) gebruiken. Je bent minstens zestien jaar oud of je wordt zestien in het kalenderjaar waarin de cursus start. Het handboek Reanimeren en defibrilleren . Dit reanimatie event is een initiatief van Green Forest College en Stichting Six Minutes.


Het initiatief wordt ondersteund door de RAVU. Volg de gratis reanimatiecursus. Elke dag krijgen bijna mensen in België buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Daarvan overleeft slechts.


Die overlevingskansen stijgen tot wanneer het slachtoffer binnen de eerste cruciale minuten gereanimeerd wordt en met . Als burgerhulpverlener kunt u levens redden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts