dinsdag 27 december 2016

Liebherr gnp 4166 prijs

Heerlijke vriezer, echt lekker grote laden en ook nog eens met het gemak van telescopische geleiders (nooit meer gedonder met klemmende bakken). Ziet er keurig uit en is heel erg stil. Duurzaamheid gewaardeerd met een omdat ik mijn review niet kan insturen met minder dan drie beoordeelde aspecten. De nummer in vriezers!


Laat ons je helpen met alle informatie over deze vrieskist én het vinden van de beste winkel. Met invriesautomaat, LED verlichting, temperatuur- en deuralarm en laden, waarvan op telescooprails.

Deze vrieskast van 19centimeter hoog heeft namelijk een inhoud van 3liter. Dat maakt deze vrijstaande vriezer uitermate geschikt voor huishoudens van of meer personen. Ook over opbergmogelijkheden is geen gebrek.


Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product. Dankzij de vrieslades met . De laatst bekende laagste prijs was € 1. TOP Kwaliteit vrieskast ! Waarom na veel wikken en wegen. Nou om de volgende redenen: De aanschafprijs is best hoog te noemen, je kan ook voor minder geld een ander merk nemen.

Maar een kennis heeft ook een Liebherr en die staat al enkele . Je bespaart aanzienlijk op jouw energierekening. Vergelijk vriezers, o. Bestel direct voor de laagste prijs. Ontdek deze Diepvriezers in onze webshop. In de nabije toekomst is het mogelijk om via een intelligente elektriciteitsmeter de energiekosten verder te verminderen. SmartGrid zorgt er voor dat de . Compare and find the best deals on your favorite brands.


Deze vrijstaande vriezer heeft de volgende koel- en vriesfuncties: no frost, snel invriezen, open deuralarm, . Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Diepvries. Price comparison Switzerland.


Netto inhoud totaal, 3liter. Energieverbruik per jaar, 1kWh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts