woensdag 14 december 2016

Smoothie nectarine framboos

Daar krijg je weer energie van! Een heerlijke smoothie met echt fruit! Goed voor ongeveer glazen. NECTARINE FRAMBOOS SMOOTHIE. Voor Smoothies : INGREDIËNTEN.


Doe alles in de blender en mix hop op een paar minuten. Gegoten in glazen en het is klaar. Recept om Smoothie : Perzik-banaan- framboos klaar te maken. Vitamientjes, je kan er haast geen genoeg van krijgen. Een makkelijke en snelle manier om wat fruit en vitaminen binnen te krijgen, vind ik altijd het maken van een gezonde smoothie.


Lekker als tussendoortje of als ontbijt, een frisse start van je dag. Wil je het nog gezonder maken, dan kun je het ijs . Berichten over Smoothie geschreven door Eten van Moeder Aarde. Ingrediënten: Passievruchten Mango nectarines. Frambozen zouden per gram x meer anti-oxidanten bevatten dan tomaten.


Stap 1: Favoriete fruit. Kies je favoriete fruit, of combineer twee smaken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Van fruit dat overal voorhanden is, kun je ook een smakelijke smoothie maken. Heerlijk smoothie recept voor bij het ontbijt, lunch of als gezond tussendoortje.


Deze perzik smoothie met framboos vind ik de laatste tijd wel erg lekker! Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed. Van aardbeiensmoothie tot groene smoothie. De smoothie banaan framboos , het lekkere idee boordevol vitamines.


Dit dessert recept, te degusteren. In dat geval zou je dan ook eens een sapcentrifuge kunnen proberen. Daarbij blijven alle pitje, velletjes en schilletjes achter in het apparaat. Fruitsoorten die pitjes achterlaten zijn: frambozen , bessen en bramen. Voeg extra fruit aan je smoothie toe als je deze groenten gaat gebruiken.


Optioneel, maar aan te raden . Een groene smoothie is mega gezond. Voeg daarom spinazie, rucola of andere groente groenten toe. Bij Allerhande vind je meer dan 2recepten met frambozen. Nectarine - Druiven etc.


Meestal dan dus puur als een smoothie , of met melk voor een milkshake. Ook voeg ik wel eens zonnebloempitjes ofzo toe. Het lijkt wel alsof er alleen komkommer in zit. Maar wat soms ook lekker .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts