woensdag 14 december 2016

Steiger ongeluk den haag

Bij een ongeluk met een steiger is donderdagochtend in Den Haag een dode gevallen. Volgens de politie viel de steiger om. UpdateDe plek waar donderdagochtend een dodelijk ongeluk gebeurde nadat er steigermateriaal uit een hijskraan viel, is rond lunchtijd vrijgegeven.


Twee monteurs op een steiger kwamen met de schrik vrij. Slachtoffer vallende steiger Den Haag is Bulgaarse (47). De persoon die donderdagochtend in Den Haag om het leven kwam nadat ze werd geraakt door vallend steigermateriaal blijkt een 47-jarige vrouw uit Bulgarije te zijn zonder vaste.

Mensen hebben bloemen gelegd bij de plek van het ongeluk. Een dode bij ongeluk met steiger in Den Haag. De Inspectie SZW en de Onderzoeksraad voor Veiligheid doen onderzoek bij het gebouw, dat dicht bij het Centraal Station in Den Haag ligt.


Inspecteurs proberen te achterhalen wie verantwoordelijk is voor het ongeluk. Het is in principe aan bouwbedrijven om ongelukken met derden te voorkomen, zegt . Hij viel van een steiger in de Aspasialaan in de Haagse wijk Leidschenveen. DEN HAAG - Een bouwvakker is maandagmorgen van acht meter hoogte gevallen.


Er werd een traumahelicopter opgeroepen voor het ongeluk en de man werd met een ambulance afgevoerd.

In Den Haag is een vrouw om het leven gekomen doordat een steiger is omgevallen. Dode bij steigerongeluk in Rijnstraat Den Haag is voorbijganger. Ze had geen familie in Nederland wonen, zegt de politie. In de Rijnstraat bij Den Haag Centraal is donderdagochtend een dodelijk ongeluk gebeurd.


Een voorbijganger, volgens ooggetuigen een vrouw, liep bij het voormalige Ministerie van VROM toen zij delen van een uit elkaar gevallen steiger op zich kreeg. De vrouw overleed door . Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM) aan de Rijnstraat in Den Haag is donderdagochtend een steiger omgevallen. Veel mensen zagen het ongeluk gebeuren, onder meer inzittenden van een tram.


Delen hiervan kwamen op een voorbijganger terecht, die daarbij om het leven kwam. Het slachtoffer overleed nadat steigerdelen losraakten tijdens h. Den Haag - In de Rijnstraat is donderdagochtend een vrouw om het leven gekomen, nadat er delen van een steiger naar beneden vielen. Bij de verbouwing van het voormalige ministerie van VROM is donderdagochtend een dode gevallen nadat een steiger was ingestort. Het gaat om een 47-jarige vrouw zonder vaste woon of verblijfplaats, heeft de politie vrijdag bekendgemaakt. Vorige week donderdag werd in Den Haag een toevallig passerende vrouw dodelijk getroffen door steigermateriaal dat uit een hijskraan viel.


Deze vrouw, een jarige vrouw uit Bulgarije, was op slag dood. Den Haag – Donderdagochtend heeft er aan de Rijnstraat in Den Haag een bizar ongeluk plaatsgevonden. Bouwvakkers waren bezig met hijswerkzaamheden voor het voormalig VROM-gebouw aan de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts