dinsdag 20 december 2016

Schoenpoetsmachine hotel

De meeste machines zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u deze kunt matchen met het interieur. Naarmate het gebruik bieden wij budgetmodellen, maar ook zeer professionele apparaten. De machines zijn van gerenommeerde merken als. Afmeting, 460(l) x 300(d) x 790(h) mm. Aanvullende informatie, Machine wordt geleverd inclusief liter kleurloze schoenpoets, Sensor met timer . Vind schoenpoetsmachine op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Elektrische schoenpoetsmachine - HOTEL SERIES. Deze multifunctionele schoenpoetsmachine is geschikt voor intensief gebruik. Schoenpoetsmachine Elegance Nature. Stijlvolle schoenpoetsmachine , uitgerust met een houten behuizing.


Geluidloos, timer van seconden op de . De schoenpoetsmachine BC-S-POLvan Bredeco is de professionele oplossing voor het efficiënte schoonmaken, in de wax zetten en oppoetsen van alle soorten schoenen. Mat in stevig rubber en verdeler met klep met kogels in roestvrij staal. Dit maakt hem tot een absolute must voor elk hotel of pension. Met zijn energiebesparende 1watt werkt de machine met een bijzonder rustige . Bekijk direct ons uitgebreide aanbod hotel artikelen online!


Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Uw gasten ook blij maken met gepoetste schoenen? Kies dan voor de schoenpoetsmachines van XXLhoreca. Receptie en hotelservices.


Shoecaddy Designa is een nieuwe schoenpoetsmachine van Jos America Machines. Bij de entree van een hotel of restaurant zal deze design schoenpoetsmachine de aandacht van talloze bezoekers trekken. Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Selecteer eenvoudig de machine die het beste past bij uw locatie. Waar moet een hotel aan voldoen, wil het sterren kunnen voeren?


We hebben wel een schoenpoetsmachine op de tweede verdieping. Het assortiment bestaat uit een eigen productlijn van hoogwaardige hotel accessoires, die continu wordt uitgebreid. De collectie bestaat uit meer dan 3artikelen, gericht op het bieden van veiligheid en comfort voor de gast, en gemak voor de hotelier. Van haardroger tot schoenpoetsmachine , van minibar tot hotelsafe. Het hotel heeft de volgende faciliteiten, services en regels: Faciliteiten.


De ultieme service voor klanten, gasten en werknemers! De Duitse fabrikant Heute staat al meer dan 1jaar garant voor schoenverzorgingsproducten van hoge kwaliteit, met een tijdloos design en een zeer lange levensduur. Deze serie schoenpoetsmachines is . Mier-roken krners in het hotel be5chikbaar.


Hotel schoenpoetsmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts