dinsdag 20 december 2016

Weidesteyn vacatures

Weidesteyn biedt hoogcomplexe verpleeg-, revalidatie-, en herstelzorg. Van permanente bewoning met intensieve zorg en begeleiding tot revalidatie, tijdelijke zorg en dagbehandeling. We geven u de zorg en behandeling die u nodig heeft en bij u past. Zorggroep vacatures in Hoogeveen. Ben jij de creatieve, enthousiaste en ondernemende activiteitenbegeleider die het een uitdaging vindt om goede begeleiding te bieden?


Vacature niet langer beschikbaar. Verwachting: Samen met andere vrijwilligers nodig je de bewoners van de afdeling psychogeriatrie ( dementerende ouderen) uit voor de kerkdienst. Je gaat vervolgens met de bewoners naar de kerk en . Bekijk hier ons Deze vacature wordt overzicht van 6beschikbare Deze vacature wordt vacatures in Nieuwlande en solliciteer direct online!


Gevonden vacatures (385). Organisatie: William Schrikker Groep. Uren: Minimaal en maximaal uren per week. Je bent jeugdzorgwerker en een goede ook. De jeugdzorg past je als een warme jas én jij ben . Verzorgende IG Locatie Weidesteyn.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld . Dit is echt een bedrijf voor jou! Krijg persoonlijke hulp van ons en je kunt direct solliciteren. Wij zijn op zoek naar drie verzorgenden IG, een eerst verantwoordelijke voor de psychogeriatrische afdeling en een eerst verantwoordelijke voor de stabilisatie- opnameafdeling.


Er zijn 1waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst. Verpleeghuis en verzorgingshuis Hoogeveen. Treant onderzoekt gebruik psychofarmaca. PhilaWeide is een dagbestedingsplek die intern werkt in Weidesteijn te Hoogeveen. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in de ouderenzorg?


Samen met jou kijken we naar het werk en de begeleiding die het beste bij je past. Je werkt nooit alleen, er is altijd een begeleider van Philadelphia . De afdelingen zijn ingericht met gezellige huiskamers en voldoende ruimten voor sociale activiteiten. Het is vanzelfsprekend dat goede, gerichte zorg en behandeling voor de bewoners . Lever jij graag net dat stukje extra in de zorg?


Advies- en behandelcentrum Weidesteyn. Binnen de geriatrische revalidatie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts