woensdag 21 december 2016

Plinten mdf

Wij leveren MDF - plinten in alle soorten en maten. Of u nu een modern of klassiek interieur hebt, wij hebben altijd een plint die past bij uw interieur. Van overzetplinten voor het wegwerken van je kabels en hoge plinten die je muur extra beschermen, ook de artikelen voor plinten leggen vind je bij ons. Zo te monteren of overschilderen in de gewenste kleur. Hoge kwaliteit, scherpe prijs.


Bent u bezig met een nieuwe vloer of ligt de vloer er al?

Met plinten maakt u de vloer helemaal af. PontMeyer biedt een ruim assortiment van MDF en hardhouten plinten. De hardhouten plinten zijn vochtwerend en kunnen tegen een stootje. De klassieke plinten als bijv.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Vele aanbiedingen bij bol. Een echte eyecatcher binnen de woning!


Naast een goede ondervloer en een mooie houten vloer of laminaat, zijn plinten ook heel belangrijk. Ze maken namelijk je vloer echt af.

MDF plinten zien er zeer stijlvol uit. Zo heb je bij Praxis plinten met een kliksysteem, plakplinten of decoratieve MDF - plinten met verschillende designs. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn.


Omdat niet elke vloer hetzelfde is zijn er verschillende soorten plinten en lijsten. Deze plinten dienen geschilderd te worden in een kleur naar keuze. Budget Line plinten zijn alleen bestelbaar per bundel van lengtes a meter. Plint 240cm zilvergrijze eik. Prijs per stuk (incl.


BTW):. Scherpe prijzen en eigen bezorgdienst. Witte plinten zijn eenvoudig te combineren met verschillende soorten laminaat en zorgen voor een frisse uitstraling. Dit artikel wordt binnen werkdagen thuisbezorgd.


Makkelijk thuisbezorgd op afspraak voor . Neem contact met ons op. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Wij hebben onlangs een gepolierde beton gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts