vrijdag 20 januari 2017

Aeg droger e50 storing

Lukt ook niet altijd en na een. Ik weet niet of dit bij deze droger ook werkt: Zet de programma knop op klik . AEG droger storing E- Servicepartner. Dit verwijst naar een probleem met de motor. Neem contact op met één van de Service Partners om uw droger te repareren.


De trommel leek ook erg veel moeite te hebben met draaien, leek net of de motor te weinig. Wij kunnen de printplaat repareren. Printplaat reparatie met garantie. E geeft een groeps foutmelding zo wordt er in normale toestand Egetoond in het display en dat staat in principe voor een motorstoring , Je kunt nu proberen dit verder uit te diepen door een onderliggende storingscode te vinden;.


Om deze te vinden moet je een code uitlezen, dat doe je als volgt: Het apparaat moet . Hallo Harry, Helaas geeft de machine nog steeds een Emelding, tijdens het spoelprogramma. Op wisselende plekken in het. Na de Efoutmelding heb ik de. Ik heb nog een kleine aanvulling op de storing.


De foutmelding ontstaat halverwege . Eis een motor gerelateerde storing en is meestal E52: koolborstel probleem. Druk dan de toetsen Nachtcyclus en Voorwas samen in en houd deze ingedrukt. Witgoed binnen uur gerepareer reparatie op alle merken, gratis telefonisch advies. Vragen, tips of een reparatie verzoek?


AEG wasmachine storing Eoplossen? De trommel niet meer wilt draaien. De machine storing Egeeft. Let op, het stellen van een juiste diagnose kan . Zanussi wasmachines staan bekend om hun betrouwbaarheid en gemak in gebruik.


Toch kan ook een wasmachine van dit degelijke merk een storing hebben. Een kind kan de was doen! Staat de foutcode Eop het display van uw . Sinds een hele tijd heeft werkt onze droogkast ( AEG Lavatherm) niet meer naar behoren.


Na een tijdje draaien komt er foutmelding Eop het scherm, samen met wat biepjes. Na wat rondsurfen ben ik ook al onderliggende foutcode te weten gekomen, wat Eis. Blijkbaar wijst dit op problemen met de . In veel gevallen is het witgoed nog te repareren en het is natuurlijk goedkoper dan aanschaffen van nieuwe . Hallo Aeg droger Melding E5 trommel gaat niet draaien.


Waardeer dit antwoord Misbruik melden. Wat voor storing is dit? AEG foutcodes Als uw AEG machine in panne valt, moet u nog niet direct beginnen te panikeren. De meeste problemen kan u immers gemakkelijk zelf. C Storing : - kapotte druksensor - veiligheidsschakelaar defect - defect aan stroomkabel.


C Probleem met het verwarmingselement. AEG Droger storing - Foutcode E- AEG Reparatie Nederland. Foutmelding Eduidt een probleem met de motor of software aan. Probeer het apparaat opnieuw in te stellen.


Haal de stekker uit het stopcontact, wacht seconden en steek de stekker dan weer in het stopcontact. U kunt hetzelfde resultaat bereiken door de veiligheidsschakelaar te gebruiken. Combinatie van de onderstaande fouten ( algemene melding). De motor triac ondervindt kortsluiting.


Dit hoeft niet de triac zelf te zijn, ook de bedrading of de electronica moeten worden gecontroleerd. De wasdroger motor heeft zijn beveiliging aangeschakeld omdat er gevaar is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts