maandag 30 januari 2017

The factory kleding

Glam Factory heeft naast haar webshop ook een winkeltje in Waddinxveen. Ik ben er super blij mee. Vriendelijk personeel, mooie collectie in betaalbare prijzen.


Een aanwinst voor Oud Beijerland en ik zal er zeker regelmatig gaan rondneuzen. Met super aardige mensen. Een echte aanrader voor deze mooie kleding winkel.

Coby van Dijk - Berwald. De zaak is stoer ingericht als een soort fabriekshal met veel ijzer, waarvan ook de kleedhokjes zijn gemaakt. The Factory Bij The Factory is kleding kopen een feestje. Our brands, your style Kleding : Alix - Antwerp - Anthony Morato - Anonyme - Ballin - Batida - Ben sherman - Boss Orange - Cast Iron - Chasin - Diesel - Expresso - Gaudi - Guess - Hamaki Ho - Kocca - Liu Jo - Matinique - MoreMore - Ontour - Pepe Jeans - Pme - Pretty Green - Relisch - Replay - Second Female - Selected.


Deze merken zijn ondergebracht in een mooie winkel met vriendelijk en trendgevoelig personeel. Dan kun je terecht op de Factory Junior Webshop. De winkel van Cees-Jan de Bruijn is door hogerhand verkocht, waardoor de goedlachse verkoper nu bezig is aan zijn afscheidstournee.


In dezelfde week dat ik hier jaar geleden begon met stage, hoorde ik dat de winkel gaat . The Transfer Factory is gespecialiseerd in het leveren, bedrukken en borduren van textiel en kleding.

Neem eens contact op voor meer informatie! Werkkleding, beroepskleding, bedrijfskleding, horecakleding en reclamekleding, textielbedrukkingen, borduren. The Outfit Factory , we fashion your team! De beste merken presenteren in deze oude fabriek hun topcollectie met een discount!


Onze opdrachtgever in Enschede organiseert opnieuw een factory -sale en is daarom op zoek naar aanpakkers voor het uitpakken van kleding en lingerie, het sorteren van kleding op maat en kleur en het in-en uitpakken van dozen. Ben jij een aanpakker en ben jij vanaf 12- tot en met april minimaal hele dagen . Heel Bandung staat vol met Factory Outlet Stores. Vaak gaat het om originele kleding van populaire internationale (maar tevens lokale) merken. Fashion factory , Brugge. Contactinformatie, telefoon, adres.


Het werkgebied strekt zich uit van corporate fashion tot Leisure wear. Van T-shirt tot maatkostuum, van ontwerp en werktekening tot . Alternatief Kostuum in Amsterdam voor verhuur van kostuum en kleding , naast kledingverhuur ook styling voor film, theater en evenementen met een eigen afdeling voor kostuumontwerp en kostuumatelier. Pearl Izumi Factory Store is dé outlet shop voor fiets, wielerkleding en hardloopkleding. Teamkleding Trek Factory Racing beschikbaar!


Kledingkast Factory is een kast met een robuuste uitstraling en ruime opbergmogelijkheden. Toevoegen aan Verlanglijst. Eenvoudig geld verdienen?

Deel NU mee in ons succes en meld je aan! Uw producten succesvol verkopen via internet? Bent u producent, groothandel of importeur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts