donderdag 12 januari 2017

Gerts floris

Zijn beste uitslagen zijn 1st place in Volta Limburg Classic, 3rd place in Primus Classic Impanis - Van Petegem en 1st place in Rabobank Dorpenomloop Rucphen. Eerder kwam hij uit voor BMC, dat hem na een stage overnam van haar opleidingsploeg. Add InstagraFlorisGerts. Floris Gerts is opgelucht dat zijn wielercarrière nog niet ten einde is. Voor de 25- jarige Nederlander was het lang onzeker of hij een nieuwe ploeg kon vinden nadat hij bij BMC niet op contractverlenging kon rekenen.


Dat zijn er vijf minder dan bij de start van het huidige seizoen.

De 25- jarige coureur wist vorig jaar met de Volta Limburg Classic zijn . Er zijn sporters die van jongs af aan werken aan het realiseren van een jongensdroom. Er zijn ook sporters die er op latere leeftijd achter komen dat ze een bijzondere kwaliteit hebben. Hij kwam er als negentienjarige student en corpsbal pas achter wat hij in zich had. De wielrenner uit Voorschoten mist het nationaal kampioenschap vanwege een breukje in zijn elleboog. Gerts gets Best Young Rider jersey at Tour of California - News Shorts.


Er is geen plaats meer voor de 25-jarige renner omdat BMC met een kleinere ploeg verder gaat. Het team voor volgend jaar is ingekrompen tot renners, vijf minder dan dit seizoen. Jim Ochowitz, algemeen manager van BMC: Deze .

Gerts is de vierde aanwinst voor de ploeg, waar eerder al Jan-Willem van Schip, Robbert de Greef en Wouter Wippert tekenden. Gerts , die een contract voor één jaar heeft geteken is na Jan-Willem van Schip, Robbert de Greef en Wouter Wippert de vierde aanwinst voor het procontinentale team. Het was een dubbeltje op zijn kant, zijn wielercarrière hing aan een zijden draadje. Een interview met een renner die gemaakt lijkt om te schitteren in de klassiekers.


Het is niet bekend waar de. Dat zijn vijf renners minder dan het afgelopen jaar, Gerts is een van de afvallers. Gerts won afgelopen seizoen de Volta Limburg Classic (zie foto). Dylan Groenewegen aan start Volta Limburg Classic. Zijn ploeg Lotto-Jumbo NL voegde de sprinter toe aan de deelnemerslijst.


De Kollumer moest onlangs vanwege hartritmestoornissen zijn profcontract inleveren. Pro Cyclist at BMC Racing Team Instagram FlorisGerts. De 25-jarige wielrenner, die voor één jaar tekende, volgt Hartthijs de Vries op.


De jonge Nederlander (23) toonde zich in eigen land de sterkste in de 43e editie van de Volta. SINT WILLEBRORD – Voor de 39e keer werd afgelopen zondag de Dorpenomloop gehouden. Veel toppers en bekende ploegen verschenen aan de start.


De renner van de opleidingsploeg van BMC reed in de laatste kilometer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts