donderdag 26 januari 2017

Vedett ipa omschrijving

De zomer is halverwege, de zon heeft al flink zijn best gedaan en voor menig droog keelgat gezorgd. Wat drink jij als het zweet je van de rug loopt? Een stevige en romige stout? Nee, ik denk het niet Je zoekt meestal naar iets blon fris en dorstlessend met niet al . Het heeft onlangs ook zijn intrede gemaakt in trendy bars in Londen. Vedett Extra IPA is een bier met 5. Aanvankelijk volgt het bier in het spoor van de Export-bieren, die in die tijd . Een wat rare uitspraak, want weten we als bierliefhebbers niet allemaal dat een IPA niet uit India komt . Duvel Moortgat Corporation ( Breendonk-Puurs).


Het heeft een mooie smaakbalans tussen fruitige toetsen van subtropische citrusvruchten en bloemige, groene. Het bier heeft een alcoholgehalte van. Het flessenlabel is gelijk in lay-out maar hanteert een blauw-wit-gele opdruk tegenover de klassieke wit-zwart-rood opdruk. IPA met is vanaf maart verkrijgbaar.


We moeten dus nog even geduld hebben maar dan kunnen we genieten van een nieuwe frisse rakker! And not really a pale ale. Maar wat is het dan wél? Mooie witte kraag erbovenop, carbonatie die keurig tussen Duvel en pils zit. Wettelijke omschrijving.


Ten minste houdbaar tot einde: zie fles. Uitgebreide productinformatie. Alcohol- en tabakdisclaimer (18) Lees meer. Recycling: Fles: Glas - Doorgaans gerecycled.


All prices include VAT and free shipping above euros. Een ongeëvenaarde doordrinkbaarheid en dorstlessend karakter. Ongeëvenaarde doordrinkbaarheid en dorstlessend karakter. Er zijn zes kleurstelling beschikbaar en worden desgewenst op kleur uitgelever u dient dit aan te geven in het veld opmerkingen! Een top-premiumpils met een eigenzinnig karakter en volmondig veel smaak.


Productbeschrijving Productbeschrijving. Hier vindt u meer dan 1. Belgische bieren en soortgelijke producten, goedkoop thuisgeleverd. Dit alles wordt aangevuurd door een fluweelzachte moutige ondertoon, waarna zoete karamel aan de oppervlakte komt.


Dit product is niet uit voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts