donderdag 19 januari 2017

Dnn zoetermeer zoetermeer

Heeft u een feestje - dan kunt u bij ons terecht voor meubilair, linnengoe glaswerk en serviesgoe maar uiteraard ook voor schalen met diverse hapjes of een compleet verzorgd buffet. Wilt u een bestellingplaatsen vult u dan ons. De gekozen materialen komen bij ons als vrijblijvende aanvraag. In verband met de beschikbaarheid van de door u gewenste. Wij bieden u alles wat u nodig heeft om uw evenement.


DNN Zoetermeer, Zoetermeer. Verhuurbedrijf DNN Verhuur. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor DNN Evenementen in Zoetermeer vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Alles wat betreft uw feest! De meest volledige site met ruim 66.


Dat ziet er heel mooi uit dames en heren! Complimenten, op naar de leuke feestjes! De site ziet er prachtig uit, modern en alles is makkelijk te vinden. Wij vinden het altijd fijn om naar de . Andere plekken in de omgeving. Ook dit jaar ondersteunen wij i. Gemeente Zoetermeer en Class by Jofel de Veteranendag.


Opbouw in volle gang, jij bent er toch ook bij? Linkjes voor en over Zoetermeer vind je op slimmestart. Tijdens deze dag worden er diverse kleine optredens gegeven in woonkamers in Zoetermeer.


Afgelopen zomer hebben we de bbq mogen verzorgen voor het personeel van de PI Zoetermeer. Altijd weer een leuke uitdaging, en alles is weer vlot en soepel verlopen. Bij alle verkooppunten zijn enkel losse zakken ijsblokjes van 2. Om er zeker van te zijn dat uw dichtstbijzijnde verkooppunt het gewenste op voorraad heeft, adviseren wij u altijd rechtstreeks contact op te nemen met dit verkooppunt.


Wait while more posts are being loaded. Wat een mooi doel Uiteraard steunen wij deze actie. Dnn Zoetermeer, Conrad en Ilona. Producten en Diensten in de Tent huren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts