dinsdag 24 januari 2017

Asiel lozerlaan

Al deze dieren zoeken weer een fijn thuis. Een verzorger adviseert u graag bij het vinden van . Julialaantje biedt onderdak aan dieren uit Rijswijk en de omliggende gemeenten. Daarnaast kunnen honden terecht in ons pension en de dagopvang.


Wil je een hond of een kat adopteren?

Soms kan het leven van een kater best lastig zijn. Stel je voor: je wilt heel graag spelen, klimmen en rennen, maar je mag het niet. Zwerfdieren, dieren die zijn achtergelaten in een leeg huis of dieren waarvan mensen afstand doen omdat ze er niet meer voor kunnen zorgen. Lozerlaan 59 Den Haag. Dat is de enige plek waar de asieldieren onaangelijnd kunnen rennen.


Het oudste asiel van Nederland en het grootste in de regio Den Haag! Het asiel gaat samenwerken met Yarrah Organic Petfoo producent van biologisch honden- en kattenvoer.

Tijdens de Open Dag op oktober wordt hier op een feestelijk manier aandacht aan besteed. Op deze dag kan iedereen tussen 11. In dagen leer je een diagnose te stellen van het probleemgedrag van een kat en maak je een therapie op maat. Ook leer je hoe jij de klant kunt begeleiden in het uitvoeren van de therapie. Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.


De individuele zorg voor het dier is de basis van ons . Info over asiel lozerlaan. Resultaten van zoekmachines! Het zou super zijn als nog veel meer . Bezoek de website Dit is mijn bedrijf. Het asiel heeft de donaties keihard nodig, zonder kunnen wij de deuren sluiten.


Ook met gewoon voer zijn wij erg blij. Waar kunnen mensen terecht voor informatie? Er is dan een grote plek voor Yarrah vrijgemaakt.


Dat wil zeggen dat ze fors is gebouwd en dus absoluut aan de lijn moet doen. Honden, katten, vogels, knaagdieren e.

Ze ging acuut in hongersta- king, terwijl dat toch haar grootste hobby is als je haar zo ziet. Dierenasiel in Wassenaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts