dinsdag 31 januari 2017

Hotdog recept jeroen meus

Jeroen Meus heeft via Instagram laten weten dat er enkele nieuwe varianten van de Haute Dogs verkrijgbaar zijn bij Würst: The National, Reuben en Hunter. De Rode Duivels-microbe verspreidt zich aan een sneltempo door ons land met het EK voetbal in zicht. Ook chef-kok en voetbalfan Jeroen Meus wil zijn liefde aan ons nationale elftal betuigen.


Dat doet hij met een duivelsrode haute dog. Als één kok heeft bewezen dat je geen gesofisticeerde gastronomie nodig hebt om succes te boeken, dan is het wel Jeroen Meus. Hotdogs eten bij Jeroen Meus.

Met een vlotte babbel en een paar flauwe grappen geraak je al een heel eind. Nu heeft hij in Vlaanderen een nieuwe trend gelanceer . Je gaat hier geen recept vinden over hoe je truffelrisotto kan maken, want ik kocht namelijk een reeds gekruide en op smaak gebrachte risott. Maak je hotdog veel leuker met dit recept ! Dit recept van Jeroen Meus is de perfecte basis! Week de rozijnen in water.


Ze zullen zachter worden en uitzetten. Wil je thuis een verfijnde Bellucci dog van Jeroen Meus maken? Maak auberginespread: snijd aubergines doormidden.

Dit is geen gewone hotdog , maar een pittig broodje merguez met coleslaw en huisgemaakte Samoeraisaus of sambalmayonaise. Laat de gepekelde kool uitlekken in een vergiet (het recept om zelf kool op te leggen vind je hier). Afgezien van het feit dat ik een beetje fan ben van Jeroen Meus was ik vooral ook erg benieuwd naar de hotdogs.


Ton en ik gingen een weekend naar Leuven dus legden we de eerste dag meteen aan bij Würst. De alom bekende hotdog is aan een opmars bezig. Tenminste in een gepimpte versie.


Hier bij ons zijn de haute dogs van Jeroen Meus het meest bekend. Hij verkoopt ze als (de spreekwoordelijke) . Tot plots Piet Huysentruyt zich komt bemoeien. Niet alleen Jeroen Meus heeft de betere worst ontdekt: deze drie pioniers spreken over hun passie voor de hotdog.


Zij maken recepten honderd procent op maat, zodat ik kon experimenteren met verschillende soorten vlees en verschillende hoeveelheden vet. Ook het brood is een eigen . Doodeerlijk, maar wel ontnuchterend. Zo klinkt de uitspraak van Jeroen Meus (). Vijf dagen met een worstenkraam op Rock Werchter staan is lucratiever dan vijf jaar Luzine, mijn voormalig restaurant.


Volgens Horeca Vlaanderen de nagel op de kop. Geen wonder dat almaar meer sterrenchefs naast . Once back in Leuven, he confessed his haute ambitions to Filip Rondou, the best butcher in town. Together, they embarked on a savory .

Gourmet hotdogs is één van de trends van de afgelopen maanden. De grondlegger van dit fenomeen in Belgie is toch wel “mijn idool” Jeroen Meus. Sinds kort heeft hij een hotdog restaurant “Wurst”.


Deldiche Samenwerkingsverband met Jeroen Meus en Zijn Nieuwe Restaurant, Würst. Het Haute dog concept in België is bijzonder gelief en het restaurant van Meus wordt ook zeer gewaardeerd. In het straatbeeld en op sociale media krijgen.


Na een aflevering van 'Plat Préfére', gewijd aan hot dogs en Marlon Brando, ontwikkelde de Leuvense televisiekok een reeks hedendaagse hotdogs , met inspiratie van over de hele wereld. Op deze plaats in Antwerpen komt de derde Würst-zaak van Jeroen Meus. Würst werd bedacht door Jeroen Meus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts