dinsdag 31 januari 2017

Steenplaza leiden b v leiden

Meer dan jaar ervaring. Inmiddels staan wij voor jaar ervaring in de tegelbranche en deze ervaringen delen wij graag met de klant. Steenplaza Leiden is echt een familiebedrijf, service en klantvriendelijkheid zijn onze sterkste punten.


Wij denken met u mee en luisteren naar uw wensen en behoefte , hierdoor kunnen . Lounge, romantisch, kindvriendelijk of modern. Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn.

De inrichting van de tuin is in deze tijd steeds belangrijker geworden. Men besteedt steeds meer aandacht aan de indeling, materialen en kwaliteit. En daarvoor ben u bij SteenPlaza aan het juiste adres! Wij hebben vloer- en wandtegels voor binnen en (sier)bestrating. Nederland vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66. Bereikbaarheid: routebeschrijving. Showroom Maandag van 09. Admiraal Helfrichweg te Leiden en is actief in de branche Winkels in doe-het- zelfartikelen.

Routebeschrijving naar hier. Bestemming: NOG Locatie ? Verkoop van tuinmeubilair, tuinhout, schuttingen, vijvermateriaal enz. Kom kijken in onze overdekte showroom. Producten en Diensten in de Tegels. Functionele en analytische cookies worden gebruikt om uw gebruik van de website te analyseren en de functionaliteit en effectiviteit van de website te verbeteren.


Sommige advertenties maken eveneens gebruik . Sloos en zoon bv Steen-plaza leiden bv de Waard maatwerk bv projectbureau Sloos bv SL bandenhotel. Bekijk het volledige profiel van Pieter Sloos. In de city-map plattegronden vind u 993.


Gebruik city-map in uw voordeel! Is uw bedrijf al ingeschreven . Moovit helpt je de beste route naar Steenplaza B. V te vinden met behulp van het openbaar vervoer en geeft je stap-per-stap instructies met actuele uurroosters voor Bus, Trein in Leiden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitstuinmaterialen voor hovenier en particuliere afnemers.


Op ons terrein bieden we een ruim assortiment bestratingsmaterialen, tuinhout en randartikelen zoals b. Zuid - en Noord holland opereerde ook in de gemeente Leiden waar het bedrijf gevestigd is timmerde men flink aan de weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts