vrijdag 20 januari 2017

High tea rotterdam aanbieding

Veganistische High Tea voor personen! Gezellig bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van thee en lekkere hapjes? Tribestlife bereidt dagelijks verse sappen, . Wanneer boeken: tot en met april maar op=op! Restaurant - Bar - Wellness - Spa - Theater - Beauty - Fashion - Fun - Sport. Op maar liefst 1meter hoogte kun je hier genieten van een lekkere lunch, uitgebreid diner, een high tea of een high wine.


Voor een diner à la carte, een dinerbuffet of verrassingsdiner van de chef ben jij van harte welkom in de gezellige brasserie. Daarnaast bieden ze ook een high tea en high wine op grote hoogte aan. Sandwiches, scones, bonbons en meer.


Geniet van een bijzondere high tea met onbeperkt thee, incl. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De High Tea krijgt wel een hele letterlijke betekenis wanneer dit op de Euromast gebeurt. Goedkoop uit eten, kortingen tot , dagaanbiedingen, acties, gratis produkten. Lees onderstaande lijst met verschillende opties maar eens rustig door.


Heb je bijvoorbeeld wel eens een High Tea gehad op m. Mis deze high tea veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting door al mee te bieden vanaf euro! Zowel met een klein gezelschap als met grote groepen kun je bij ons terecht in de Captains Lounge of in één van onze sfeervolle zalen. Rotterdam is een handige verzamelgids voor de beste deals! Laat je van tevoren even weten dat je komt?


Lees recensies en reserveer direct! Wilt u eens iets anders dan een standaard ontbijt of lunch? Een High Tea is een originele manier om een feestelijk feit te vieren.


Van een officiële gelegenheid zoals een 25-jarig huwelijk, tot een gezellige . Van eenvoudig tot zeer uitgebrei altijd aan een feestelijk versierde tafel, intiem voor twee personen of voor een grote groep, elke High Tea is een feestje. Het Zalmhuis natuurlijk! Momentje om bij te kletsen op een unieke locatie? TWEE personen in De Blauwe Pan in de Jordaan! We hebben vanmiddag een high tea in de . Boek een gezellig High Tea arrangement Deluxe met uw vriendinnen of familie.


Bij het zien van de inhoud van dit arrangement loopt het water u vast in de mond. Op uw gemak proeven van diverse lekkernijen: taart, chocolade, hartige of zoete sandwiches: dit alles natuurlijk met diverse soorten luxe thee, soep en zelfs een . Hierbij kunt u denk aan diverse hartige sandwiches, bonbons, scones, friandises en taart. Uiteraard ontbreekt een glaasje bubbels ook niet! Voor deze aanbieding betaal je slechts €2- per . Na de thee kregen we vrij snel het eten van de high - tea.


Geniet op een unieke locatie op 1meter hoogte van heerlijke thee! De gevarieerde menukaart past hier uitstekend bij en maakt Dudok tot een fijne plek voor een kop koffie, ontbijt, lunch, afternoon tea , borrel of diner. Probeer vooral onze beroemde.


Wil je samen iets leuks doen en lekker bij kletsen? Met onze High Tea Special is jullie uitje inclusief overnachting, ontbijt, high tea en welkomstdrankje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts