dinsdag 17 januari 2017

High tea in de buurt van sliedrecht

Hardinxveld-Giessendam 5. Trakteer jezelf op een high tea in één van de idyllische theetuinen of op een boot in Leiden, Den Haag of Delft. Een gezellig buurt eetcafé waar u kunt genieten van ontbijt, lunch en diner in een ongedwongen sfeer. Sfeervol en gezellig eetcafé in het centrum van Sliedrecht.


Kerkbuurt Kom Aan Tafel!

In een verrassend ruim en authentiek dijkpand op dé winkelstraat van Sliedrecht dekken wij voor u de tafel. Daarnaast is Kom Aan Tafel! High Tea wordt geserveerd van 14:tot 17:uur.


U kunt dit arrangement reserveren vanaf personen. Het interieur bestaat uit authentieke en industriële aspecten en u zult. Onze high tea is een ware beleving.


De High wine is ooit ontstaan als een luxe borrelplateau. Cuisine: Dutch, European, International.

Catering bestellen in Sliedrecht , Werkendam, Giessendam en Giessenburg? Hapjes aan Huis serveert Partyservice van oa. Vind snel en gemakkelijk catering bij jou in de buurt. Ik ben op zoek naar catering in.


Kamerkoor Canticum Amicorum brengt u D. Bakkerij LOES in Papendrecht is dé plek in Papendrecht en omgeving om te genieten van gezonde en lekkere producten, zoals desembrood uit eigen bakkerij. Krantenstuk van de high tea bij delifrance sliedrecht in het Kompas SLIEDRECHT - Sinds kort kan bij Délifrance aan de Brouwersstraat worden genoten. In het kader van NLdoet verzorgen zij die dag een high tea voor bewoners van zorgcentrum Waardeburgh, locatie Parkzicht. Cliënten en begeleiding van de De Werf . Hoogzomer dus tijd voor wat anders dan stamppot. Heerlijk in de schaduw op het terras aan het water werden de . Laat uw smaakpapillen verrassen bij het proeven van onze uiteenlopende gerechten.


Wij werken met de heerlijkste en eerlijkste producten uit onze streek. Maak zo op smaakvolle wijze kennis met. Brasserie Down Town is een gezellig restaurant en brasserie aan de Maas.


Ervaar onze gezellighei lekker eten en het mooie uitzicht.

Sla de slag bij de Intratuin in Sliedrecht en kom thuis met alles wat nodig is om van de tuin een paradijs te maken! Intratuin Sliedrecht in Sliedrecht leent zich ook goed voor een high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin. Full service catering voor bedrijven en particulieren.


Mandy Hoogendoorn verzorgt uw feestje op tafel! De meest volledige site met ruim 66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts