woensdag 18 januari 2017

Stille luchtontvochtiger

De nieuwe Meaco Platinumis een energiezuinige en stille luchtontvochtiger. Op het display wordt de relatieve vochtigheid getoond. Als optie leverbaar met HEPA filter voor schonere lucht.


STILLE ONTVOCHTIGER uitleg:Huishoudelijke luchtontvochtigers hebben steeds vaker een stille werking. Vele aanbiedingen bij bol.

Luchtontvochtigers koop je eenvoudig online bij bol. Als u last heeft van een vochtige muur en het toestel daar in de buurt wilt plaatsen om condensatie op die muur direct tegen te gaan. Een luchtontvochtiger in een slaapkamer dient een stille en geruisarme ontvochtiger te zijn met . De luchtontvochtiger WDDis een zeer stille en solide adsorptiedroger, ideaal geschikt voor koude en vochtige ruimtes.


Dit apparaat wordt vaak gebruikt op boten, caravans, maar ook in slaapkamers, badkamers en kleine woonkamers. Een (elektrische) luchtontvochtiger is een apparaat dat vocht uit de lucht kan halen. Vuil en stofdeeltjes blijven achter in dit filter en de lucht gaat vervolgens door een verdamper die de lucht afkoelt en laat condenseren.


Woods WDDis de klinkende naam van de nieuwe luchtontvochtiger van Bepa.

Het toestel zorgt voor een drogere binnenlucht dankzij een wiel in silicagel, een materiaal dat water uit de lucht onttrekt. Bij een te hoge luchtvochtigheid krijg je last van schimmels en andere vochtproblemen. Wij adviseren je welke luchtontvochtiger het best bij jouw situatie past. Bezorg jou en je huis een frisser gevoel met een luchtontvochtiger.


Informatie over luchtontvochtigers. Waar worden luchtontvochtigers gebruikt? Welke soorten luchtontvochtigers zijn er? Voor gebruik in een woonkamer of slaapkamer adviseren wij een stille ontvochtiger.


Kies voor een ontvochtiger . De Qlima D5is een stille luchtontvochtiger voor iedereen die last heeft van vochtproblemen in huis. KAMER ONTVOCHTIGER uitleg:Voor het verwijderen van vocht in een woonkamer of slaapkamer is een stille luchtontvochtiger gewenst. Zo komt al het water uit de lucht terecht in het waterreservoir. De nieuwe technologie van de DNCmaakt het mogelijk om deze luchtontvochtiger uitermate stil te laten werken: slechts dB( A)!


IONISATOR EN LUCHTREINIGER. De ingebouwde ionisator verspreidt gezonde negatieve ionen in de lucht. Bovendien zuivert de anti-bacteriële filter de lucht .

Deze mobiele ontvochtiger is zeer gebruiksvriendelijk door zijn vormgeving en sterke staalconstructie, met. Deze kleine, stille en lichte ontvochtiger van Duits fabrikaat kan goed ingezet worden bij kleinere. Geniet van een aangename lucht en verhoog uw comfort met de AriaDry Light DNC luchtontvochtiger.


De AriaDry Light DNC heeft een zeer stille werking en ontvochtigt de lucht tot maximaal liter per uur op elk temperatuurniveau, zelfs bij lage temperaturen. De ontvochtiger beschikt over een nieuwe . Stille en krachtige luchtontvochtiger voor bijvoorbeeld het drogen van was. De conditie is gebruikt, maar prima werkend.


Het apparaat heeft een engelse stekker (komt uit hong kong) en heeft diverse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts