maandag 16 januari 2017

Whisky proefset

Als je net begint met whisky drinken, is een proefset een toegankelijke en goedkope manier om te starten! Heel geschikt als verjaardagscadeau of voor de kerst. Productnaam A-Z, Productnaam Z-A, Prijs oplopen Prijs aflopen Aanbevolen. PEATED MALTS OF DISTINCTION WHISKY.


Jim Beam White -The Famouse Grouse - Glenfiddich years old) Er is zoveel keuze op het gebied van whisky. Geef een prachtige fles Whisky Cadeau! Een mooie whisky kado geven staat voor kwaliteit en goede smaak! Maak uw keuze uit de prachtige collectie Luxe Whisky giftpacks, Whisky glazen, Whiskyboeken, Whisky miniaturen, Whisky Samples of een exclusieve Whisky kadobon!


De jaar oude Aberlour in een prachtige geschenkverpakking, inclusief twee unieke g. Informeer naar de levertijd. De Pioneering Collection 3x35cl bestaat uit . Tasting collection, de beste producten in een prachtige proeverij geschenkdoos. Whisky Cognac Thee Olijfolie Grappa Likeur Kruiden Specerijen Port Proeverijen. Wilt u werkelijk prachtige witte wijnen proeven uit Frankrijk en Portugal?


Kies dan voor dit proefpakket, met een schitterende witte bourgogne en een spectaculair goede Portugees. Elegant en verfijn zoals het voorjaar zelf: twee voltreffers waarmee u de lente niet beter kunt beginnen! Dit proefpakket bevat de volgende.


Nieuw in ons assortiment een proefset van diverse whiskies. Het leuke van dit setje is dat je niet gelijk ziet wat je proeft. Hiervoor wordt verwezen naar een link. Het is een soort spel om te kennis. Geschenkverpakkingen bestel je online bij Passievoorwhisky.


Smaak: Een toegankelijke whisky met de invloed van rum. Tonen van vanille, kaneel en gedroogde specerijen. Finish: Een zoete afdronk met een beetje pit gevolgd elementen van eiken. Teeling Single Malt Deze single malt whiskey bevat whisky van verschillende leeftijden en diverse rijpingen waaronder: Sherry, Port, . Bij Best- Whisky kan je veilig online whisky , gin, rum, spirits en wijn bestellen en kopen. Bekijk onze ruime catalogus, eens je keuze gevonden kan je meteen bestellen en kopen.


Levering over het gehele continent en alles op voorraad. Een proefpakket zo mysterieus dat zelfs wij niet weten wat er in zit, volgens de inpak afdeling is het een speciale selectie van bieren uit ons assortiment. Van Pilsener tot Stout, van Abdij tot Trappist. Samengesteld uit de ervaringen van vele klanten!


Durf jij jezelf te laten verrassen? Neem dan dit Mystery bier pakket. Find who stocks this wine, and at what price. Ervaar aan de hand van deze unieke gids de geweldige diepte, diversiteit en complexiteit van whisky en proef de klassieke en spannende nieuwe soorten.


Beschrijvingen van meer dan 7whiskysoorten, met gedetailleerde pro. Ga dan voor de Club Whiseky proefglazen van Sagaform! De glazen zijn verkrijgbaar in een set van twee stuks en worden geleverd met bruine leren onderzetters. De vorm van het glas is speciaal ontworpen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts