woensdag 20 juli 2016

Aeg vaatwasser e30

Ik heb de plint onder de deur open gemaakt en heb ondekt dat deze aan de linkerkant water lekt in de onderbak. Voor dat ik de zijkant los ga halen wil ik graag weten naar welk onderdeel moet kijken die eventueel deze lekage zou kunnen . Als hij direct blijvend gaat afpompen ziet de sensor dat er lekkage op de bodem is dus water. Zoek de sensor en controleer of deze nat is of roest of smurrie vertoond.


Is er geen water dan is de sensor meestal defect. Dilemma: laten repareren of nieuwe kopen. Vanmiddag is mijn vaatwasser ermee gestopt. In eerste instantie klapte er een stop uit vd groep waarop de vaatwasser is aangesloten.


Reparaties, montage, onderhoud en inbouw. Druksensor van wasmachine probleem. Waterkraan openen, filter nakijken op voorwerpen. Op deze pagina geven we uitleg en tips over de foutcode. Some day, an RCD automatic switch in the.


Voerel Er zit een waterdichte bak aan de onderkant van de vaatwasser , hierin staat water! Hoe dat water daar in gekomen is, kun je zien . Vindt hier de foutcode van uw merk wasmachine en probeer zelf de storing op te lossen. Zie de volgende merken wasmachines: Aeg. Dan is de kinderbeveiliging ingeschakeld. Je kan deze beveiliging gemakkelijk uitschakelen.


De manier waarop is afhankelijk van jouw vaatwasmodel. Wij raden je aan de gebruiksaanwijzing van jouw vaatwasser te raadplegen. AEG wasmachine foutcode. Ontbrekend: e Installatiewerk - wij repareren snel en vakkundig aan huis vanaf 250.


En verder diverse loodgieters klussen! Het vertrouwde adres voor reparatie en vervanging van uw witgoed. Wasautomaat,droger, Vaatwasser ,Koelkast,oven.


Vaatwasser reparatie , wasmachine reparatie , droger reparatie , koelkast reparatie op . Uw Bosch vaatwasser geeft gelukkig een error code of foutmelding, waardoor u zou kunnen weten wat het probleem is. Maar ja, waar lag dat boekje ook alweer? Wat betekent die code nou?


We geven speciaal voor u een overzicht van belangrijke foutcodes die een Bosch vaatwasser zou kunnen geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts