dinsdag 19 juli 2016

Kge36bl41

Coolblue: alles voor een glimlach. De LowFrost koel-vriescombinatie met VitaFresh bewaarsysteem. Dankzij LowFrost met ingeschuimde verdampers eenvoudig en snel ontdooien. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Vrijstaande koelvrieskast met viersterrenvriesdeel onder. In koeldeel in hoogte verstelbare plateaus, waarvan ook uitschuifbaar, uitklapbaar flessenrek, vershoudlade en groentelade over de volle breedte. Verlichting bovenin vooraan.


In vriesdeel laden waarvan extra hoge. De KGE36BLheeft onder andere een elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie, een Flexshelf en een super koelen en super-vriessysteem met automatische . Hij is een extreem zuinig, koelt je eten extra snel en zorgt ervoor dat je minder vaak hoeft te ontdooi. Bosch, wie kent het merk nou niet. De reden hiervoor is dat dit merk al generaties lang het dagelijkse leven gemakkelijker maakt met zijn kwalitatieve en technisch betrouwbare huishoudtoestellen.


We zetten alle voordelen en nadelen van deze Bosch op een rij. Bosch KGE36BL- Serie - Koel-vriescombinatie - RVS Look. LowFrost: dankzij ingeschuimde verdampers eenvoudig en snel ontdooien. Dat betekent minder werk en lagere . Duurzaamheid en Bosch zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.


De huishoudelijke apparaten van Bosch behoren tot de zuinigste ter wereld. Dat is niet alleen goed voor natuur en milieu, je merkt het ook aan de . Theoretisch energieverbruik op jaarbasis, 1kWh. Minimale omgevingstemperatuur, °C. Maximale omgevingstemperatuur, °C.


Geschatte energiekosten . Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Deuren rvs look, zijkanten zilver-metallic. Bestel dit model voordelig in onze webshop. Bekijk deze aanbieding e. Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar.


Blij met deze koelkast: hij is mooi, zuinig, ruim en heeft lades die de inhoud daadwerkelijk langer goed houden. Het énige waarbij ik (gezien andere reviews) bijna aan mezelf begin te twijfelen is het geluid. Hij maakt een continu geruis en gerommel op de achtergron ik vind het niet zo storend maar voor een koelkast in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts