donderdag 14 juli 2016

Paintballen leiden

Paintball outdoor evenement organiseren in Leiden ? Zoekt u hét adres voor paintball outdoor in de buurt van Leiden ? Wil jij een superstoer kinderfeestje? Onze bereikbaarheid is uitsteken daar wij in de nabijheid te vinden zijn van de snelwegen (Aen A44) en de uitvalswegen van Hillegom. Het indoor paintballen kan hierdoor snel beginnen in het mooiste paintballcentrum van Nederland.


Wij zijn gevestigd in Hillegom, tussen Amsterdam en Leiden in.

Voor paintball in Zuid Holland bent u dus bij ons . Boek bij Nederlands mooiste paintballpark en ontvang extra paintballs wanneer je uit Leiden komt! Duik weg achter de vele objecten of verschuil je in een huisje! Bij Combat City in Leiden ga je met je vrienden een strijd aan vol samenwerking, tactiek en uitdaging! Na de rivaliteit genieten van een hapje en een drankje! Al jaar een allround evenementenlocatie.


Ook heel leuk als bedrijfsuitje en kinderfeestjes. Groepsarrangementen en activiteiten, Sport en Actief. Actief en Sportief, Kinderfeestjes, Outdoor en Survival, Overige buitensport.

Uitgerust met een overall, masker en paintball geweer, ga je op missie op ons outdoor paintball veld. Door middel van de diverse geluids-. De bereikbaarheid is uitsteken daar zij in de nabijheid te vinden zijn van . Vanuit hartje Leiden vaar je stroomafwaarts naar jachthaven Marina Rijnsburg. Aangekomen bij de jachthaven gaan we de paintballpakken aantrekken en is het tijd voor wat spanning en actie. Ga met jouw team op missie.


Ga indoor of outdoor paintballen met je vrienden inclusief materiaal plus uitrusting, in het bos, op het strand of in een oude loods. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e- mailadres wordt niet gepubliceerd. De eerste lasergame in de Leidse regio! Lasergamen Leiden werkt met de nieuwe sensatie uit Amerika Light Strike laserguns.


Schaatshal Leiden is een gezellige ijsbaan vlak bij het Centraal Station in Leiden. Leer schaatsen of maak gebruik van onze leuke winterse arrangementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts