vrijdag 8 juli 2016

Kleding wasserette capelle aan den ijssel

De meest volledige site met ruim 66. Welkom op de website van Het Waspunt, dé zelfbedienings wasserette van Rotterdam. In minuten is uw wasgoed gewassen en met een klein half uurtje gedroogd!


Zo is uw wasgoed binnen één uur weer schoon en droog. Breng je was maar ergens anders. Vandaar ons motto: Persoonlijke verzorging van uw kleding ! Dat deze formule een succes is, blijkt uit onze sterke groei. Vacature: we zoeken enthousiaste . Informatie over New Easy Clean B. Winkel in kledingreparatie , stomerij en kledingwasserij. Het vervaardigen van woningtextiel en kleding.


Dankzij een aansluiting met het metronetwerk is de plaats goed verbonden met Rotterdam. Wij reinigen Kostuums, Bruidskleding , jassen, dekbedden,bankstelhoezen ed. Holland Bedrijfskleding Services (H.B.S.) is gevestigd aan de Griendweg in geervliet.


Het uitgangspunt van onze wasserij is dat uw kleding weer snel en schoon in uw kast ligt of hangt. Door de inzet van professionals en het. Bekijk hier een lijst met onze beste stomerij professionals in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving beoordeeld door StarOfService gemeenschap van Krimpenerwaard - Zuid-Holland.


Current City and Hometown. Vind wasserette op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Zo heeft u er nog jaren plezier van. Verneuille zelf heb je wel de mogelijkheid om kleding te wassen.


In een wasserette vindt u professionele wasmachines en drogers met veel laadvermogen. Op die manier wordt uw wasgoed gegarandeerd schoon. Bovendien kunt u in wasserettes ook gebruik maken van strijkfaciliteiten zodat uw kleding er weer prachtig uitziet. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en afgeven van kleding.


Daarnaast dient de gereinigde kleding te worden genummerd en voorzien van hoesmateriaal. Laat uw kleding repareren, stomen of vermaken bij kledingreparateur en stomerij Knip Knap. We bieden u snelle service, een goede prijs en uitstekende kwaliteit. De brand ging gepaard met grote rookwolken en een . Het exploiteren van een wasserette , stomerij, reinigen van wasgoed en kleding , Zelfwassen, servicewassen Stomerij.


Productie medewerker in wasserij in Den Bosch. In de wasserij in 's –Hertogenbosch wordt bedrijfskleding verwerkt voor. Om in aanmerking te komen voor de vacature medewerker kwaliteit wasserij.


Omschrijving: Stomerij, wasserij en wasserette. Stichting Kledingbank Rotterdam. Hogeschool Rotterdam, Rotterdam centrum. Capelle aan den IJssel , Zuid-Holland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts