dinsdag 12 juli 2016

Kinderfeestje blijdorp abonnement

Ben je binnenkort jarig? En wil je een onvergetelijk feestje. Meer informatie volgt in het voorjaar en via de abonnementhouders -nieuwsbrief. Duik zonder duikbril en snorkel onder in het Oceanium. Sta oog in oog te staan met .

Sorteer: Expositie (A-Z). Start: De Berg (Tegenover Wolvenverblijf). Kinderfeestje met rondleiding door Afrika en Azië. Toegangstickets kun je direct bijbestellen. Uiteraard is je abonnement ook gewoon geldig.


Wij hebben al een aantal jaar een abonnement en gaan er graag naartoe. Onze dochter van heeft met haar vriendjes en vriendinnetjes haar kinderfeestje gevierd in Blijdorp.

Als abonnementhouder kregen we nog korting en voor onze jarige hoefden we niet te betalen! Diergaarde Blijdorp : Perfect plekje voor een kinderfeestje - Bekijk 2. De rondleiders hebben een . Erg mooie en grote dierentuin, maar wat wel het vermelden waard is: ook erg leuk voor de allerkleinsten. Zo zijn er meerdere verschoningsmogelijkheden (verschoontafel bij de grote speeltuin). Er zijn meerdere speeltuinen en de grootste speeltuin heeft een . We hebben vandaag een fantastische dag gehad in Blijdorp.


De afgelopen jaren is het al een aantal keer voorgekomen dat vanwege verschillende redenen, of meerdere van onze abonnementen bij de ingang niet gescand kon worden. David Lloyd Rotterdam Blijdorp ligt in de wijk Blijdorp , vlak naast de dierentuin en het Van der Valk hotel. Onze faciliteiten zijn zeer uitgebreid en je zult ervaren dat je training bij ons erg gevarieerd is. Onze ruime club heeft een fantastische . Wil je dit jaar iets speciaals doen met je verjaardag? Houd je van dieren en avontuur?


Vier dan je kinderfeestje in onze dierentuin! Blijdorp zorgt deze avond voor voldoende horecapunten zodat je tevens kunt genieten van een hapje en drankje.

Wil je Blijdorp op een andere datum dan juni bezoeken? Kies dan voor reguliere tickets. Je ontvangt dan € korting per ticket en . Elk bezoek is een feestje! Inmiddels drie jaar een abonnement en elk bezoek zien we weer wat nieuws (en we gaan vaak!). Voor dagjes mensen een advies, er is zoveel te doen en te bewonderen.


Op de site van het maritiem museum lees ik over het maritiem museum en de tentoonstelling Professor Plons. Het lijkt een interactieve tentoonstelling te zijn en schijnt ook heel leuk te zijn voor een kinderfeestje. Wellicht ook voor mijn zoontje die in maart wordt.


Wie is hier wel eens met een feestje geweest en weet wat je. Populair: Bestel jouw ticket online met €Blijdorp korting ⌛ Verloopt bijna! Wil je met een kinderfeestje , schooluitje of ander groepsevenement naar Blijdorp in Rotterdam, dan ontvang je €korting per persoon. Dan ontvang je korting op een Blijdorp abonnement of je betaalt slechts €voor een regulier ticket.


Links naast de historische ingang aan centrum-zijde is een fietsenstalling op Blijdorp -terrein (onbewaakt). Kamina is zelf in Blijdorp geboren. Een abonnement levert je meer op dan onbeperkt toegang tot Ouwehands Dierenpark.


Als abonnee bezoek je namelijk gratis onze evenementen en kinderactiviteiten én ontvang je korting op een kinderfeestje of vergaderarrangement. Bovendien krijg je op vertoon van een geldig abonnement korting op je besteding .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts