woensdag 20 juli 2016

Oanh's kitchen

Deze week heb ik het verzoekje van Dini gekozen! Kokosbrood die redelijk in de buurt komt van de echte. Ik moet zeggen dat hij heeeerlijk is geworden! Koolhydraatarme Recepten.


Dan is dit kookboek iets voor jou! Op een gezonde, leuke en lekkere manier koolhydraatarm. Een goed dieetboek dat gezond afvallen weer leuk maakt. Wil je op een simpele en leuke manier gezond en koolhydraatarm eten?


Voor iedereen een voordeel. Dit kookboek bevat naast lekkere,eenvoudig te maken koolhydraatarme gerechten ook heerlijke baksels. Uiteraard allemaal suikervij en koolhydraatarm. De recepten zijn geschikt . Ook deze keer is het boek voorzien van heerlijke en eenvoudig te maken recepten uiteraar. Ze viel af, had minder last van exceem en haar . Stuk voor stuk voortreffelijk.


Er zijn tal van redenen waarom mensen koolhydraatarm eten overwegen. Gewichtsverlies of juist gewicht onder controle houden. Streven naar een betere algehele gezondheid of deze juist behouden. Oahn richt zich al een . Foodblogger Oanh brengt haar 4e boek uit: “Meer koolhydraatarme recepten”. En je kan hem alvast reserveren met euro korting.


Het boek is tot mei te bestellen voor 1euro bij o. Bij de recepten staat het aantal koolhydraten vermel zodat je. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ik wil jullie laten zien hoe makkelijk en vooral hoe leuk het kan zijn om koolhydraatarm te. Oanh tovert de maaltijden om tot een waar. Gebruikt: Perfecte staat (Koken) - Te koop voor € 1in Gent.


Bezorgtijd is 5-werkdagen. Je vindt het bij Lobbes. Op een simpele en leuke manier gezond en koolhydraat arm eten? Dat wordt gezond smullen…! Restaurant bookings at Dimmi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts