maandag 25 juli 2016

Gamko storing

Voor het aanmaken van uw storing verzoeken wij u alle onderstaande velden in te vullen. Uw melding wordt tijdens kantooruren direct verwerkt. Ook na de verkoop van onze koelingen streven wij naar het leveren van de hoogste kwaliteit.


Het serviceteam van Foster en Gamko is er speciaal voor u osnel en efficiënt te helpen in een geval van storing aan uw koeltechnische installatie(s);. Op deze pagina vindt u de contactgegevens van Gamko Nederland. Met jaar ervaring en deskundigheid in professionele koelingen blijft Gamko dé expert in de sector!

Lees meer over Gamko Storing melden . Download hier de gebruiksaanwijzing van uw Gamko koeling. Verlenging garantie naar jaar, afsluiting bij aanschaf. Geen reparatiekosten bij storing na garantie termijn. Gedurende de garantieperiode betaalt u het tarief voor Gamko Onderhoud. OVERIGE AANVULLENDE DIENSTEN.


Koelmonteur, koelservice monteur. Gemeten resultaten zijn verkregen op basis van testen met ingebouwde en recent geproduceerde Gamko -koelingen onder.

Gamko monteur binnen uur aanwezig om deze kosteloos te verhel- pen. Mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, dan krijgt u korting op de gebruikte onderdelen. Wilt u een nog uitgebreider service pakket, kies dan een van de onderstaande opties.


Voor storingen aan non-branded koelkasten dient u zelf contact op te nemen met de firma die de koelkast geleverd heeft. Hieronder vindt u de leveranciers met desbetreffende contactgegevens. Ook ná de verkoop van onze koelingen streven wij naar het leveren van de hoogste kwaliteit in service. Een storing is altijd vervelen zeker als u een volle zaak heeft. Tapwacht begrijpt dat als geen ander en is daarom uur per dag beschikbaar voor het snel oplossen van storingen.


Ook bieden wij handleidingen voor storingen die u zelf kunt oplossen. Controleer of de stekker in het stopcontact zit. Mocht dit apparaat het niet doen, check dan de zekeringkast. Met de jarenlange ervaring kan Gamko aan de eisen van iedere horecagelegenheid anticiperen. Met een eigen productiehal inclusief . Aspecten zoals design, functionaliteit en maatvoering spelen daarbij een grote rol.


De eigen landelijk opererende servicedienst staat voor vakkundige installatie en adequate bereikbaarheid in geval van storing. Een groeiend aantal afnemers besteedt de totale zorg van onderhoud aan Gamko uit en kan zo vertrouwen op . Onze monteur maakt eens per jaar met u een afspraak voor preventief onderhoud. De kans op storingen aan uw .

Heeft u een storing aan uw koel- vries of airco installatie? Meer Koeling levert en repareert alle merken koel- vries en airco installaties. Ook als deze installaties niet door ons zijn geleverd en geïnstalleerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts