vrijdag 29 juli 2016

Meditatie rijswijk

Mediteren is niet doen, maar zijn. Het helpt inzicht te verkrijgen in jezelf en te leren onderscheiden en ontdekken. Het is een manier om de prikkels van de buitenwereld en binnenwereld even niet toe te laten en meer ruimte te geven aan de impulsen die van binnenuit komen. Yoga, Pilates, Body Balance en Tai Chi.


Lessen om tot rust te komen, of juist als energie bron. Met meer dan lessen per week, altijd een les die bij je past.

Je bent altijd welkom voor een proefles! Mindfulness Based Stress Reduction. Praktijk voor mindfulness, meditatie en ademtherapie. Meditatie is bewust de kracht van het denken inzetten en toepassen om zowel innerlijke als uiterlijke harmonie tot stand te brengen.


Voorkomen is beter dan genezen. Een patiënt betaalde in het oude China zijn arts als hij gezond was en bleef. Het behouden van de gezondheid en het voorkomen van ziekte is het uitgangspunt van TCG.


Daarom kun je in onze praktijk ook lessen qigong en meditatie volgen.

Hatha yoga geeft zowel ontspanning als nieuwe energie. We leren bewust voelen en gaan onze ademhaling gebruiken om spanningen in ons . Naast de vaste lessen en cursussen worden er door diverse therapeuten en trainers behandelingen, workshops, concerten en andere mooie. Yogasana is gehuisvest op een mooi plekje in Oud Rijswijk , naast de Oude Kerk, in een rustige straat zonder autoverkeer. Bij Centre du Silence, een kleinschalig centrum voor yoga en meditatie retraites. Momenteel geef ik invallessen Dru Yoga en Dru Meditatie in het Dru Centre in Den Haag en in Yogastudio Rijswijk.


Laatste nieuws uit: Rijswijk. Ook in Rijswijk klachten over . Hieronder staan therapeuten uit Rijswijk. Eventueel kunt u ook therapeuten zoeken in een straal om u heen vanaf uw locatie. Indien u hier filtert op een . Den Haag geven we zenmeditatietraining op een verdiepende, praktische en inspirerende manier. Rients Ritskes is de oprichter van Zen.


Je kunt er lessen volgen om te leren mediteren. PilatesHQ geeft maar liefst verschillende uitdagende yoga lessen in Rijswijk , nabij Delft, waarbij je een sterk en gezond lichaam krijgt. Hatha Yoga: De traditionele Indiase yoga vorm, waarbij meditatie , ademhalingstechnieken en spierkracht centraal staan.


Ashtanga Inspired Yoga: Is een . Winfried Termaaten heeft inmiddels meer dan jaar leservaring en biedt yogalessen aan voor alle leeftijden, ook senioren.

Eenheid bereiken Workshops. Super Brain Yoga Workshops. Pranic Kristal Healing Workshops. Proudly created with Wix. LinkedIn - Black Circle. GENTLE yoga iedere maandag. Yin yoga iiedere maandag.


Gevoelscoach helpt je luisteren naar verborgen gevoelens en gedachten, naar wat er eigenlijk binnen in je speelt en wat je vaak verbergt voor jezelf en anderen. Inleiding over de samenhang tussen meditatie en universele levensenergie, verduidelijkt door oefeningen om blokkades in het zenuwstelsel op te heffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts