vrijdag 8 juli 2016

Hipper gorinchem

Een stad die barst van de historie en tegelijkertijd helemaal van nu is. Gelegen in het midden van het land . Wij maken elk event bijzonder! Gorinchem ligt in het midden van het land.


Tevens kunt u gebruikmaken van de naastgelegen parkeergarage (Kazerneplein). Alles is mogelijk, van een hapje, lunch of high-tea, tot een (walking) diner.

Zelfs uitgebreide buffetten behoren tot de mogelijkheid. Maak nu een afspraak voor een . Eten, drinken, loungen en dansen: hier kan het allemaal. Geniet eerst van een lekker menu in het restaurant en gooi daarna de voetjes van de vloer bij de bar.


In de kidscorner vermaken kinderen zich . De uitreiking vond eerder deze week plaats tijdens het Business . Fusion-restaurant, Internationaal restaurant. Vind meer informatie over Hipper op dinnersite.

Dat gebeurt via een proces waarbij ook inwoners en andere belanghebbenden betrokken worden. Aldus Bianka den Breejen. Oldschool Gangsters Outdoor. Hoe HIP wil je het hebben! Welkom bij highteawereld.


Dé high tea website van Nederland! Dit sprookje vieren wij graag met u mee. Bekijk hier ook reviews van tevreden bruidsparen. Telefoonnummer en link naar de website niet beschikbaar. Toon telefoonnummer Toon nummer Open website Stuur e-mail Aanvraag.


Ze hebben het naar hun zin. Op dinsdag december vond het jaarlijkse kerstdiner van BusyNet plaats in restaurant Hipper te. Een unieke sfeer en romantiek met vele kaarsen, de prachtige binnentuin en de aangrenzende gracht.


Of het nu gaat om een huwelijksvoltrekking, receptie, diner of feestavon de Hipper staat garant voor een . De jury zal zich ook intensief verdiepen in de bedrijfsvoering van alle ondernemingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts