woensdag 13 juli 2016

Climadiff wijnbewaarkast

Wij zijn de expert in wijnklimaatkasten! Avintage wijnbewaarkast avu53cdza. Ze leveren producten van hoogstaande kwaliteit en zijn gespecialiseerd in wijnbewaarkasten en wijnklimaatkasten.


Climadiff wijnkast av60cdz. In wijnland Frankrijk zijn ze . Levering in Nederland en België. Wanneer u bijvoorbeeld wijn koopt als investering dan is een wijnbewaarkast de ideale koop om u investering te beschermen.


Drinkt u echter graag eens een glas wijn en u wilt dat deze op de ideale temperatuur uitgeschonken wordt dan zal een wijnserveerkast meer iets voor u zijn. Zie hieronder voor meer informatie. Wij danken u hier hartelijk voor! Onze medewerkers zijn steeds op zoek naar kwaliteit en constante verbeteringen van onze . Deze CLA200M wijnkast biedt plaats aan 1wijnflessen van liter voor het langdurig bewaren van uw wijn.


De kast is voorzien van LED verlichting. De foto is een vergelijkbaar model. Ideaal voor het bewaren van wijn onder de beste omstandigheden. De opgegeven prijs is inclusief BTW. Nederlands model - CLA300M - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.


In Hongarije worden de wijnklimaatkasten gemaakt (bruine, donkerrode of RVS-look behuizing). Deze kasten zijn technisch enigszins gedateer deze productlijn bestaat al meer dan jaar in vrijwel . Volume flessen wijnbewaarkast , 294. Kies uw subcategorie, Wijnbewaarkast.


Gaat weg ivm overcompleet. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Een mooie aanvulling op een wijnbewaarkast , deze vrijstaande wijnchambragekast met zwart metalen behuizing en zwarte PVC… Meer. Voor 16:uur bestel dinsdag in huis.


Wijnbewaarkast : deze wijnkast werkt met temperatuurszone en dient om wijn te laten rijpen in de beste omstandigheden: ideale temperatuur (tot 14° C), juiste vochtighei . Enkele jaren ou in prima staat. Moet weg wegens in gebruikname van een wijnkelder. Kastontwerp: Vrijstaan Aantal schappen: schappen, Kleur van het product: Zwart, Bruin. Flessen-capaciteit: 1fles(sen), Geluidsniveau: dB. Energie-efficiëntieklasse: A, Jaarlijks energieverbruik: 1kWu.


Zuinige wijnbewaarkast geschikt voor maximaal 2flessen met temperatuurzone (in te stellen op vaste temperatuur). De temperatuur en luchtvochtigheid worden zorgvuldig op het ideale niveau gehouden. Een geïntegreerd koolstoffilter garandeert de luchtzuiverheid. Ook een koolstoffilter is aanwezig voor het verwijderen van onaangename luchtjes.


Het anti- trillingensysteem is goed voor de ontwikkeling van de wijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts