dinsdag 12 juli 2016

Reese interieurbouw

Goedendag, fijn dat u een bezoek brengt op mijn website. De reden waarom is vrij simpel. Reese maakt alle soorten meubels en kasten op maat. Maar Reese is meer dan zomaar een.


Over reese interieurbouw. Keukens, badkamermeubels, garderobe kasten, inloopkasten, tafels, openhaarden, meubels, inbouwkasten, schuifdeur kasten, keukens op maat, tv meubels. Reese interieurbouw maakt alle soorten kasten en meubels op maat.


Kasten, keukens, garderobe kasten,. Reese Interieurbouw maakt alle soorten meubels voor u op maat! De meest volledige site met ruim 66.


Schuifwand kasten in moderne of landelijke stijl worden ook voor u op maat gemaakt. See more ideas about Logos. Alle klantbeoordelingen op een rij. Vanaf de CnC machine naar afwerking met buffelleer. Steven Schouten- Reese heeft banen vermeld op zijn of haar profiel.


Dit maatwerk plateau wordt gemaakt voor Jongeneel Open Haarden. In het plateau komt een gashaard verwerkt met zwart stalen omkadering. Vrijhangend aan het 3mtr hoge plafond komt een gestucte schouw te hangen . Building custom made furniture in and around your living space. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Bekijk hier een lijst met onze beste interieurontwerpers in Dordrecht en omgeving beoordeeld door StarOfService gemeenschap van Dordrecht - Zuid- Holland.


Voor deze woning heeft hij een wandmeubel gemaakt met daar een open haard in verwerkt. Ben zo benieuwd als het straks . Van inloop kledingkasten tot kamer en suite. Kwaliteit dankzij ambachtelijke kennis en moderne techniek. Hout, roestvaststaal, glas, kunststoffen, mela. Maatwerk wandkast of TV meubel, hoe u het ook noemen wil.


De kast biedt voldoende bergruimte en heeft tevens fraaie plankjes om uw dierbare herinneringen op te etaleren. De hoekkast fungeert als roomdivider. De ingebouwde spotjes met dimmer zorgen voor een sfeervolle verlichting.


Bekijk onze uitgebreide bedrijfsgegevens op de vervolgpagina. Zo weet u precies wat wij voor u kunnen betekenen. Telefoonnummer van: Reese . Reese draagt de zorg dat de kast, meubel of compleet interieur die u op maat wilt laten maken, ook echt op maat is gemaakt.


De kast moet namelijk niet alleen qua maatvoering passen, maar esthetisch en praktisch . De Grote Clubactie is weer voorbij. Het eindtotaal van de Superloten komt hiermee op 51. VVGZ bedankt alle kopers .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts