dinsdag 26 juli 2016

Elektrische aroma geurverspreider

Met deze kleine aroma diffuser brengt u de frisse lucht weer terug in het huis. Dankzij het mooie bamboe design haalt u een stukje natuur in huis, zo is de geurverspreider ook nog is een aanwinst voor uw inter. Je kunt deze ook gebruiken in combinatie met een heerlijke aroma welke zorgt voor minder stress en rustgeving.


Of ben je juist verkouden? In verschillende inhoudsmaten .

Zo zijn er aroma diffusers, geurverspreiders en aromaverdampers, ook wel olieverdampers genoemd. De aroma diffusers in ons assortiment zijn professioneel en zuinig in gebruik. Medisana aromaverstuiver AD630.


De aroma stream is een elektrisch werkende geurverspreider Je favoriete geurfrequentie niet verwarmd en veilig verspreiden doormiddel van luchtcirculatie. Van een geurblokje gemaakt van klei dat slechts voor mgeschikt is tot een professionele elektrische diffusers die een ruimte tot 2maan kan. Een aroma diffuser ( geurverspreider of geurvernevelaar) is primair bedoeld om een heerlijke geur te verspreiden.


Het is een klein apparaatje met maar een kleine watertank. Deze kan vaak maar met maximaal 1ml water gevuld worden.

In het water druppelt u enkele druppels geurolie. Zet u de aroma diffuser aan, dan . Denk ook eens aan sojakaarsen of waxmelts voor een heerlijke geur in je . Hier lees je hoe het werkt. SOICARE spray mist elektrische aroma essentiële olie diffuser ultrasone luchtbevochtiger. Bij een lege watertank schakelt de aroma diffuser automatisch uit. Door de verspreiding van nevel worden de elektostatische ladingen in de ruimte verminderd.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Electrische brander voor bakhoor of wierook, brander, oudh. Elektrische aroma brander voor waxmelts of geurolie.


De Volatile elektrische geurstenen zijn ideaal voor in de woonkamer, werkruimte, slaapkamer, enz. Het gebruik is eenvoudig: Stop de stekker in het stopcontact en druppel af en toe een etherische olie (of geurolie) naar keuze op de… € 2 € 2 95. Verspreiding van etherische oliën: Hoogte: cm.


Glade By Brise Automatische Lucht. Glade By Brise Automatische Luchtverfrisser Relaxing . Aromastream Gratis verzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts