woensdag 13 juli 2016

Zelf porselein bedrukken

Borden bedrukken wordt steeds populairder. Je imago wordt niet alleen versterkt tijdens kantooruren. Zelf een bord ontwerpen ? Het kan heel gemakkelijk upload een foto of design en bestel uw eigenbord. Ontwerpers Bekijk hier de prachtig ontworpen borden van verschillende ontwerpers.


Daar heeft u echter ook zelf , op een bewuste manier de hand in.

Door de goede naam van uw bedrijf of uw merk continu onder de aandacht te brengen van uw relaties. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan het bedrukken van koffiekopjes? U laat de naam of het logo van uw bedrijf aanbrengen op het mooiste porselein , . Bereken de scherpste prijs van NL direct online. Servies met logo bedrukken goedkoop en snel.


Als gevolg hiervan zal je naamsbekendheid ook toenemen. Toch zijn bedrukte mokken verreweg het populairst onder de serviessoorten. Porselein , aardewerk, glas of toch . Altijd al uw eigen borden, mokken, glazen en anders servies of glaswerk willen voorzien van een foto of een logo?

Wilt u uw servies laten bedrukken ? Als de belangrijkste porseleinenfabrikant in Nederland en België beschikken wij over een aparte locatie waar de productie plaatsvindt en een verkooplocatie. Volgens de nieuwste technologie laten wij servies bedrukken dat geheel aan uw wensen is aangepast. Wij leveren exclusieve . U geeft ons uw design in het juiste formaat (klik de volgende link voor de aanlever voorwaarden) en wij bedrukken uw porselein naar uw wensen.


Maak van uw servies iets speciaals laat Rike Group uw design op porselein bedrukken. En in feite heeft u het met uw eigen design uw eigen porseleinen geschenk zelf uniek . Uw servies kunt u laten bedrukken naar eigen creatie. Maar wij bieden u ook vele decoratiemogelijkheden waarbij wordt gelet op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Behalve een logo is het mogelijk een dun lijntje op of onder de rand van het produ. Bestaand servies opnieuw bedrukt.


Zeefdrukkerij Wickerhoff drukte de transfers, die zowel op oud als op nieuw serviesgoed worden toegepast. Tegeltableua op tramhuisje. Bedrukte Cucina kopjes (Arzberg, nieuw servies). Onder: Herbedrukt gebruikt serviesgoed.


Werkbeschrijving: Maak kopieën van zelf gekozen afbeeldingen op de velletjes copy-transfer. Knip de afbeeldingen uit en leg ze in een bak met water tot het transparante deel met de afbeelding loskomt van de onderlaag. Het beste drankje verdient het beste servies.

Van kwalitatief horeca glaswerk tot stijlvol porselein en uiteraard voorzien van jouw persoonlijke touch. Wil je jouw horeca servies bedrukken met jouw logo, helemaal zoals jij het wilt? Voor bedrukt servies moet u bij APD Doetinchem zijn. Op de tweede dag kun je, als je tijd hebt, ook nog direct op tegels zeefdrukken.


Als je zelf servies meeneemt, neem dan liever porselein dan aardewerk, dat geeft veel minder problemen met bakken. Ik hakte de knoop door en startte met het maken van werk waar ik vooral zelf heel blij van werd. Ik heb vier vrouwtjes genaamd Hélène, Jeanne, Marie Louise en Madeleine uitgekozen om op porselein te drukken , tezamen met mijn illustraties van takken, stippen, vogels en bloemen.


Wat wij voor uw glas kunnen, doen wij zeker ook voor al uw kopjes, schoteltjes en mokken. Creëer uw eigen, unieke design voor al uw porselein. Schalen en borden bedrukken kunt u bij Suprème geheel naar eigen wens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts