woensdag 27 juli 2016

Miele wasdroger condensor schoonmaken

Miele -vakhandel of bij. Reinig de dichting () aan de plui- zenfilterhouder met. Het reinigen van de droger. Haal de spanning van het apparaat.


Goed onderhoud voorkomt onnodig lange droogtijden en een te hoog energie verbruik. Daarnaast moet ook de condensor met regelmaat worden gereinigd.

Uw Bosch droger werkt het beste met schone filters. Gebruiksaanwijzingen zijn. Hoe dient u de pluizenfilter van uw droogmachine schoon te maken. Om een optimaal resultaat te. In andere gevallen kan de klep wel open en zal je een filter zien, deze kan je wel schoonmaken.


In veel gevallen is de filter te verwijderen om te reinigen. Raadpleeg in deze gevallen altijd de handleiding van je wasdroger om te zien hoe je dit het beste kan verwijderen. Als je bij het rooster van de condensor kan komen .

Een warmtepompdroger is een energiezuinige condensdroger. Toch moeten ook warmtepompdrogers keer in de maand schoongemaakt worden. Door het drogen van de was blijven er haren, pluizen en stof achter in de wasdroger. Dit verzamelt zich bij de condensor.


Schoonmaken condensdroger. Bij de onderhoudsbeurt worden o. Je wasdroger schoonmaken is dus geen overbodige luxe en de snelste manier is deze. Wasdroger schoonmaken – Boenklus 11. Sommige wasdrogers geven door middel van een lampje aan wanneer dit moet gebeuren.


Bij condensdrogers moet je ongeveer eens per maand de condensor met bijbehorende . Dit is gemakkelijk te voorkomen door de filters en de condensor van de droger regelmatig schoon te maken. Hieronder wat tips op een rijtje! Daarom is het verstandig ook de droogtrommel zelf af en toe met een schuursponsje en weinig schoonmaakmiddel schoon te maken. Het filter schoonmaken (lucht droger ). Filter – Na elke droogcyclus moet het filter schoongemaakt worden.


Het niet uitvoeren van de reinigingshandelingen van het filter, na elke cyclus, beïnvloedt de droogprestaties van uw machine – De machine zal er langer over doen om het wasgoed te . Bij het drogen van uw wasgoed wordt warme lucht door het wasgoed geblazen, waarbij vocht aan het wasgoed wordt onttrokken.

De lucht wordt vervolgens in de condensor afgekoeld en het daarbij vrijgekomen condenswater wordt . Sinds kort zijn wij in het bezit van een warmtepompdroger. Ik weet dat een droger eigenlijk een beetje not done is in een duurzaam huishouden, maar met een jong gezin kan een wasdroger in huis het leven toch stukken makkelijker maken. Onderin je droger , aan de voorkant, zit een klep.


Daarachter zit de condensator. Die moet je elk half jaar schoonmaken anders gaat hij lekken. Lees beslist de gebruiksaanwijzing voordat u de droogautomaat plaatst, installeert en in gebruik neemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts