donderdag 28 april 2016

Biertap onderdelen belgie

Mobiele tap installatie met spoelbak! Heeft ook led verlichting RGB voorkant en achterkant! De afmetingen zijn 250cm op 60cm de totale hoogte … € 1. Totaalleverancier voor biertaps en tapmaterialen. Van tap tot tapinstallaties.


Taptomat is dè totaalleverancier voor alle voorkomende taponderdelen tot een complete barinrichting en tapinstallaties. Betrouwbare en snelle service. Bij Taptomat kunt u rekenen op een betrouwbare en snelle service. Antoine Belgium - Equipements pour le service de la bière. Hoeveel jaarvolume verwacht je te draaien?


Je contactpersoon van de brouwerij helpt je het juiste evenwicht te doen vinden tussen aanbo rotatie en kosten. Koelen Met lauwe pinten ga je niet veel klanten lokken. Daarom is de koeling een van de belangrijkste onderdelen van je tapinstallatie.


Voor vatenbier gaat het dan . Groot assortiment biertaps en biertap materialen uit voorraad leverbaar en andere bar benodigdheden. Bestel online of kom langs in onze winkel. Wij hebben in de jaren grote en kleine projecten gedaan voor particulieren, interieurbouwers en overheden. Bij de Biertapwinkel kan je rekenen op een betrouwbare en snelle service. Biertapwinkel , de grootste online winkel voor uw biertaps, café bars, flessenrekken, barstangen, schoonmaakproducten, onderdelen , enz.


Jouw Tap, jouw bier, jouw feest. Restaurants, cateraars, sportverenigingen, maar ook particulieren weten de weg naar Biertap -shop. Klanten waarderen onze goede service, gedegen adviezen en scherpe prijzen.


De getoonde prijzen zijn allemaal exclusief. Horecajenp de leverancier op biertap gebied. Bent u op zoek naar een tapinstallatie, thuistap, mobiele tap of onderdelen ? Wij leveren gebruikt en nieuw. Ophalen in groningen of versturen als pakket. Antieke koperen biertap met tap punten koperen tapkraan met kranen hoogte cm.


Alléén bij de witgoedtopper gratis verzending door geheel nederland en belgië en altijd volledige garantie! Meer informatie of direct. Bij ons kunt u zowel terecht voor biertap onderdelen voor uw thuisbar of een complete biertapinstallatie voor uw kantine en of horecabedrijf.


Wij hebben geen showroom, maar op afspraak zijn de producten te bezichtigen in ons magazijn. Een tapinstallatie met een lange levensduur, die blijft werken en waar u geen omkijken naar heeft. Reinig u bierslangen grondig elke twee maanden en laat de onderdelen die in contact komen met bier weken in een oplossing met reinigingsmiddel (tapkraan, tapkop). Thuisbezorgd of afhalen in meer dan winkels zonder kosten.


Onderdelen en accessoires online bestellen. De biertap is beschikbaar voor een reeks populair. Dit hoeft niet te duiden op een fout of defect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts