donderdag 28 april 2016

Keuken schoonmaken met schoonmaakazijn

Veeg het na met wat azijn om de achtergebleven zoutresten te verwijderen en het aanrecht is weer schoon. Je kunt ook je keukenkastjes schoonmaken met een vochtig doekje en schoonmaakazijn. Dit werkt lekker ontvettend en zorgt ervoor dat je keukenkastjes weer lekker schoon worden. De chromen ringen op het . Schoonmaakazijn is fantastisch.


Bijna iedere vlek krijg je ermee weg, het huis wordt schoon én is lekker goedkoop.

Bekijk onze schoonmaakazijn tips! En om de zoveel tijd heeft ie een flinke schrobbeurt nodig. Als je de keuken gaat schoonmaken weet je zeker dat je één ding gaat tegenkomen. Een goed ontvettingsmiddel is daarom noodzakelijk.


Wat altijd werkt is azijn ! Met een tandenborstel kunt u de voegen reinigen, maar u kunt er ook voor kiezen een lege spuitfles te vullen en de voegen in te spuiten. Dit even laten intrekken en vervolgens met een doekje de vuilresten te verwijderen. Drenk een stuk keukenpapier in natuurazijn , stop het in de schoen en laat een nachtje staan.


Last van rooklucht in huis?

Azijn is ideaal om vette, aangekoekte pannen weer schoon te krijgen. Azijn onverdund op chroom gebruiken, geeft een prachtig glanzend resultaat. Ideaal om ramen, spiegels en . Het schoonmaken van de keuken staat niet bovenaan mijn lijst met favoriete dingen om te doen op mijn vrije dag, maar toch moet het gebeuren. Baking soda, azijn , citroen, waterstofperoxide en afwasmiddel zijn de ingrediënten om jouw oven vol met . Meng een kopje witte azijn met een kopje water. Maak een azijnoplossing.


Met dit schoonmaakmiddel kun je de keukenkastjes gemakkelijk schoonmaken. Daarnaast is het ook een middel dat er niet voor zorgt dat het hout krom trekt of de lak laat verwijderen. Het vergt echter veel tijd om de tegels kalkvrij te maken of de vieze voegen schoon te maken. We bereiden ons eten en we koken in de keuken , waardoor de keukenwand vaak vuil wordt.


Voor een hygiënische keuken is het goed schoonmaken van de wand belangrijk. Gebruik hiervoor een sopje warm water en afwasmiddel, vloeibare zeep, groene zeep, azijn of ammoniak. Het grote voordeel van schoonmaken met zuiveringszout is dat het heel natuurvriendelijk is. Dus niet slecht voor het milieu, je kunt het gerust door je gootsteen kiepen, sterker nog samen met een beetje azijn is dit een prima gootsteenontstopper.


Door het hele huis heen kun je gebruik maken van baking. Met de volgende life-hacks is hij binnen een zucht en scheet weer schoon. Azijn stinkt vreselijk, maar het is echt een wondermiddel.

Uw badkamer schoonmaken met schoonmaakazijn. Badkamertegels schoonmaken met schoonmaakazijn. De badkamer is een plek die door de jaren heen steeds iets minder hygiënisch zal worden, doordat het vaak erg lastig is om een vervelende aanslag op voegen en muren met schoonmaakmiddelen te verwijderen.


U herkent deze aanslag aan een zwarte, lichtbruine . In deze video legt Annabel uit hoe je met een fles azijnspray de hele badkamer kunt schoonmaken. Zo is het goed om te weten dat u bijna alles schoon krijgt met schoonmaakazijn. Veeg het vet zo van uw tegels, afzuigkap of fornuis door een scheutje schoonmaakazijn toe te voegen aan lauw water. Naast schoonmaakazijn is soda ook een handig middeltje als u de keuken gaat schoonmaken. Voegen van de tegels van de badkamer , wc en keuken worden vaak vies.


Je krijgt de voegen weer mooi schoon als je voor het schoonmaken wat azijn op een oude tandenborstel doet en de voegen daarmee afborstelt. Vervolgens maak je de tegels op de gebruikelijke manier schoon. Op deze manier kun je ook. Vieze voegen in de badkamer kun je schoonmaken door water en bleekmiddel te mengen, en dan met een tandenborstel schoon te maken. Spuit regelmatig de oppervlakken in die nat worden met pure azijn of citrus- azijn , dit voorkomt zeep- en kalkaanslag.


Toch te ver laten komen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts