vrijdag 29 april 2016

Keukenkastjes schoonmaken tips

Wij hebben een aantal waardevolle tips voor u op een rij gezet voor het schoonmaken van uw keuken. Het schoonmaken van de keuken staat niet bovenaan mijn lijst met favoriete dingen om te doen op mijn vrije dag, maar toch moet het gebeuren. Met deze tips wordt de keuken schoonmaken een stuk eenvoudiger en minder erg.


Maak grillplaten schoon met een ui. Wrijf een halve, afgepelde, ui over de hete platen van .

Een brandschone en vetvrije keuken in uur. Daardoor wordt deze ook sneller vies. De keuken is de belangrijkste kamer in het huis. Je hebt toch wel wat beters te doen dan boenen?


Je kunt je keuken ook razendsnel schoonmaken zonder al te veel tijd kwijt te zijn. Daarozes supersnelle schoonmaaktips waar je echt wat aan hebt. Voortaan hoef niet meer te schuren op aangekoekte pannen, . Een keuken schoonmaak makeover – keukenkastjes schoonmaken.

De grote schoonmaak vindt natuurlijk pas plaats in het voorjaar, maar een goede opfrisbeurt tussendoor kan geen kwaad. Tijd om deze ruimte eens goed onder handen te nemen met de volgende tips. Deze week is de keuken aan de beurt!


Er wordt gegeten, gekookt, gelachen en geleefd. Dit betekent dat er een rommel en vuil achterblijft, zowel aan het oppervlak als tussen allerlei gaatjes en kieren. Lees hier hoe je je keuken op een snelle manier een schoonmaak metamorfose kunt geven! Daarna alles afnemen en schoonmaken met een vochtig (wegwerp)doekje, het aanrecht, de kookplaat,het gasfornuis, de oven, de magnetron, het gootsteenkastje de afzuigkap (moet hier een nieuw filter in?), maar ook beide zijdes van de keukendeur (als je een gesloten keuken hebt). Daarom is het belangrijk dat het een prettige en schone plek is.


Heb jij nog handige aanvullende tips om de keuken schoon te . Na het schoonmaken de bovenkant van de kastjes insmeren met een beetje onverdunde wasverzachter. Gebruik hiervoor keukenrol of een doekje. Bij de volgende schoonmaakronde veeg je de vettigheid er zo van af. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.


Toch is het belangrijk om de keuken minimaal een keer per maand grondig schoon te . Handige tips bij het schoonmaken van de keuken en keukenapparatuur. Er zijn veel verschillende elementen waar je rekening mee moet houden, het is tijdrovend en als je het niet bijhoudt zie je door de etensresten amper het aanrechtblad nog.

Is het bij u nog niet zo erg? Met deze handige keuken schoonmaaktips voorkomt u dat het ooit . Omdat er een aantal plaatsen in de keuken moeilijk schoon te maken zijn, worden die vaak vergeten. Hier vind je een aantal tips om het aanrecht, de vuilnisbak, de wanden, de kasten en de laden schoon . Het is dus belangrijk dat deze plek hygiënisch schoon is. Met de volgende tips houdt u uw keuken schoon zodat u veilig en lekker uw eten klaar kunt maken.


Als echte huishoudkluns schakelde ik de hulp in van poetswonder Liesbeth om de allerbeste schoonmaaktips voor de keuken te verzamelen. Hoe keukenkasten schoonmaken ? Klik hier en ontdek de gouden raad van Tante Kaat om de bovenkant van keukenkasten proper te houden. Daarom geven wij je handige schoonmaak - en huishoudtips. Doe een scheut ( schoonmaak )azijn in het wasmiddelbakje en laat de wasmachine dan leeg op negentig graden draaien.


Haal het vet eruit, veeg de pan schoon met keukenpapier en doe er water met een vaatwastablet in. Schoonmaken deur keukenkastje. Ik zit in een huurwoning met een Bruynzeelkeuken met witeiken folie op de deurtjes.


Ze lijken wel in de folie getrokken te zijn. Heb het al geprobeerd met allesreiniger, heet water, Cillit verdund .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts