woensdag 20 april 2016

Fotoshoot berkel en rodenrijs

Fotostudio Noordeinde helpt jou met het vastleggen van mensen, producten en situaties in de meest pure vorm. Voor een foto , precies zoals jij bent ! José heeft jaren terug al eens een cadeaubon voor een fotoreportage als cadeau voor haar broer gekocht en hier hebben we een hele leuke shoot voor gemaakt. Nu wilde ze heel graag een familieshoot van haar schoonfamilie laten maken en zo kwam ze weer bij mij terecht. We spraken af in Berkel.


Bleiswijk ligt in de gemeente Lansingerland (Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs ) op een centrale plek vlakbij Rotterdam, Delft en Den Haag.

Jazeker, ik kom ook bij u thuis. Ik reken hier wel reiskosten voor, en de shoot zal duurder worden. Waar is mijn fotostudio ? Familie fotoshoot Berkel en Rodenrijs.


Tussen de regenbuien door is het ons net gelukt om deze prachtige meiden en hun trotse papa en mama vast te leggen! De jongste dame in het gezin was pas weken, vandaar dat we voor de shoot lekker in de buurt bleven van hun huis. Een fotoshoot op locatie is mogelijk met onze mobiele fotostudio. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep, maar we fotograferen ook in Berkel en Rodenrijs.


Mijn doel als trouwfotograaf Berkel en Rodenrijs is om jullie te fotograferen zonder dat jullie je daar bewust van zijn.

Een bruiloft is uniek en dus is bruidsfotografie Berkel en Rodenrijs maatwerk. Ingeborg heeft het talent om te zien waar de juiste foto momenten ontstaan en weet deze ook vakkundig vast te leggen. Op zoek naar een fotograaf?


Trouwfotograaf voor bruidsfotografie. Productfotografie en portretfotografie. Tag: Berkel en Rodenrijs. Bijna drie jaar geleden heb ik een newbornshoot gedaan met Reinou die inmiddels de grote broer is van deze mooie kleine man: Marius. Eventfotografie voor oa Stichting ALS . Neem contact op voor meer informatie.


Welkom bij Foto de Klijne in Berkel en Rodenrijs en Bodgraven. Verder bieden wij de mogelijkheid voor digitale fotoalbums en een on-line fotoservice. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. Vind telefoonnummers, adressen, websites,.


Mul in Gouda is u graag van dienst. Fotograaf in Berkel en Rodenrijs. Wij verzorgen met name Fotojournalistiek Publiciteitsfotografie Illustratieve fotografie Lees meer.


Marcel van den Einde, Rene de Leijer, Brigitte Marijnissen and others like this. Dit is in verband met het kunnen maken van andere afspraken. Wilt u een foto laten bewerken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts